Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné

Hitta ditt nya hus i Göteborg Majorna-Linné på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Göteborg Majorna-Linné. Hyr hus i Göteborg Majorna-Linné här. Lycka till!

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

Du har sökt efter hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné.
Du har sökt efter hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné.

Lediga hus i Göteborg Majorna-Linné

Är du på jakt efter lediga hus i Göteborg Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Göteborg Majorna-Linné. Hitta lediga hus i Göteborg Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Göteborg Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Göteborg Majorna-Linné först. När du vill hyra ett ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Göteborg Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Göteborg Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Göteborg Majorna-Linné, lediga hyresbostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga hyresrätter i Göteborg Majorna-Linné, lediga hus i Göteborg Majorna-Linné, lediga rum i Göteborg Majorna-Linné, lediga bostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga studentbostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga studentlägenheter i Göteborg Majorna-Linné eller lediga hyreslägenheter i Göteborg Majorna-Linné.

Guide: Så hittar du ett hus i Göteborg Majorna-Linné

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Göteborg Majorna-Linné. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Göteborg Majorna-Linné!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Göteborg Majorna-Linné ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Göteborg Majorna-Linné

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Göteborg Majorna-Linné. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Göteborg Majorna-Linné. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Göteborg Majorna-Linné, hyra hus i Göteborg Majorna-Linné, hyra rum i Göteborg Majorna-Linné, hyra bostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra hyresbostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra studentbostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra hyresrätter i Göteborg Majorna-Linné, hyra hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné, ledig hyresrätt i Göteborg Majorna-Linné, ledig lägenhet i Göteborg Majorna-Linné, ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné, ledigt rum i Göteborg Majorna-Linné, ledig hyresbostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig bostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig studentbostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig studentlägenhet i Göteborg Majorna-Linné, ledig hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné, lediga hyresrätter i Göteborg Majorna-Linné, lediga lägenheter i Göteborg Majorna-Linné, lediga hyresbostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga hus i Göteborg Majorna-Linné, lediga rum i Göteborg Majorna-Linné, lediga bostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga studentbostäder i Göteborg Majorna-Linné, lediga studentlägenheter i Göteborg Majorna-Linné, lediga hyreslägenheter i Göteborg Majorna-Linné, hyresbostäder i Göteborg Majorna-Linné, hyresrätter i Göteborg Majorna-Linné, lägenheter i Göteborg Majorna-Linné, hus i Göteborg Majorna-Linné, rum i Göteborg Majorna-Linné, bostäder i Göteborg Majorna-Linné, studentbostäder i Göteborg Majorna-Linné, studentlägenheter i Göteborg Majorna-Linné, hyreslägenheter i Göteborg Majorna-Linné, hyresbostad i Göteborg Majorna-Linné, hyresrätt i Göteborg Majorna-Linné, lägenhet i Göteborg Majorna-Linné, hus i Göteborg Majorna-Linné, rum i Göteborg Majorna-Linné, bostad i Göteborg Majorna-Linné, studentbostad i Göteborg Majorna-Linné, studentlägenhet i Göteborg Majorna-Linné och hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Göteborg Majorna-Linné som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Göteborg Majorna-Linné ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Göteborg Majorna-Linné

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Göteborg Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Göteborg Majorna-Linné. Hitta ditt nya hus i Göteborg Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Göteborg Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Göteborg Majorna-Linné först. När du vill hyra ett hus i Göteborg Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av hus i Göteborg Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Göteborg Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Göteborg Majorna-Linné, hyra hyresbostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra hyresrätt i Göteborg Majorna-Linné, hyra hus i Göteborg Majorna-Linné, hyra rum i Göteborg Majorna-Linné, hyra bostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra studentbostad i Göteborg Majorna-Linné, hyra studentlägenhet i Göteborg Majorna-Linné eller hyra hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné.

Lediga hus i Göteborg Majorna-Linné

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Göteborg Majorna-Linné. Hitta ett ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Göteborg Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Göteborg Majorna-Linné först. När du vill hyra ett ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Göteborg Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Göteborg Majorna-Linné, ledig hyresbostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig hyresrätt i Göteborg Majorna-Linné, ledigt hus i Göteborg Majorna-Linné, ledigt rum i Göteborg Majorna-Linné, ledig bostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig studentbostad i Göteborg Majorna-Linné, ledig studentlägenhet i Göteborg Majorna-Linné eller ledig hyreslägenhet i Göteborg Majorna-Linné.

Hus i Göteborg Majorna-Linné

Är du på jakt efter ett hus i Göteborg Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Göteborg Majorna-Linné. Hitta en bostad och lägenhet i Göteborg Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Göteborg Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Göteborg Majorna-Linné först. När du vill hyra ett hus i Göteborg Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av hus i Göteborg Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Göteborg Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Göteborg Majorna-Linné, hyresbostäder i Göteborg Majorna-Linné, hyresrätter i Göteborg Majorna-Linné, hus i Göteborg Majorna-Linné, rum i Göteborg Majorna-Linné, bostäder i Göteborg Majorna-Linné, studentbostäder i Göteborg Majorna-Linné, studentlägenheter i Göteborg Majorna-Linné eller hyreslägenheter i Göteborg Majorna-Linné.

Värt att veta när du söker hus i Göteborg Majorna-Linné

Majorna-Linné är ett stadsområde som börjar vid Järntorget och sträcker sig runt om Slottskogen och hela vägen mot Älvsborgsbron. Förurom många bostäder finns här mycket kultur och nöje. Framförallt i Linné är det sociala livet på gatorna ett viktigt inslag, där såväl barer, caféer och restauranger utgör mycket av stadsdelens charm. I Majorna är inte stadspulsen lika påtaglig och här finner man istället mer kvarterskänsla kring caféerna och många små mysiga parker och kvartersgårdar. Uppe vid Stigbergstorget, som är ett av många torg i Majorna-Linné, står den berömda statyn Sjömanshustrun och blickar ut över hamninloppet. Här ligger nämligen Sjöfartsmuséet som bär på många av stadens bärande minnen som hamnstad. Precis som Östra kyrkogården ligger i Örgryte-Härlanda ligger Västra Kyrkogården som ett stort grönområde och kontrasterar de många charmina lägenhetsgårdarna i Majorna-Linné. En av de största attraktionen i området är kanske Göteborgs mest välbesökta park och grönområde, nämligen Slottskogen. För den som är lite extra intresserad av vad naturen har att erbjuda är det dessutom bara att fortsätta några minuters promenad förbi Slottskogen tills man kommer till den Botaniska trädgården. Det som länge har varit många Göteborgares smultronställe och turisternas favorit är kullerstensområdet Haga. Här är husen gamla och området välbevarat. På vintern finner man här Hagas julmarknad som snabbt blivit en hit.

Hitta lediga hus i Göteborg Majorna-Linné. Söker du hus i Göteborg Majorna-Linné, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Göteborg Majorna-Linné än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Majorna-Linné är en stadsdel i västra Göteborg som står hem för mer än 63.000 invånare. Både Majorna och Linné har med åren blivit allt mer populära bostadsområden med sin närhet till allt. Här finns det gott om caféer på Linnégatan och kring Sannaplan i Majorna, barer på Andralånggatan och fantastiska grönområden i framförallt Slottskogen.