Hyreslägenhet Lidingö

Du har sökt på detta: Hyreslägenhet Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyreslägenhet Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
76 bostäder hittade

Hyreslägenhet Lidingö

Du har sökt på detta: Hyreslägenhet Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyreslägenhet Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker lägenhet i Lidingö

Lidingö är en ö och kommun belägen öster om Stockholm. Med sin natursköna omgivning, goda kommunikationer och välrenommerade skolor har den blivit en attraktiv plats att bo och leva på. Här är några av de saker som kännetecknar Lidingö:

Lidingö har goda transportförbindelser med Stockholm och övriga Sverige. Ön har ett väl utbyggt kollektivtrafiksystem med buss, tunnelbana och båt. Det finns också möjlighet att ta sig runt med bil, cykel eller moped.

John Mattson Fastighetsföretagen AB:

Ett av Sveriges största privata fastighetsbolag.

Äger och förvaltar bostäder, kontor och lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På Lidingö äger John Mattson ca 1 000 lägenheter.

Lidingöhem:

Lidingös kommunala bostadsbolag.

Äger och förvaltar ca 6 500 lägenheter på Lidingö.

Erbjuder hyresrätter och bostadsrätter.

Wallenstam:

Ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på bostäder.

Äger och förvaltar ca 15 000 lägenheter i Stockholm, Göteborg och Uppsala.

På Lidingö äger Wallenstam ca 500 lägenheter.