Hyresrätter Huddinge

Du har sökt på detta: Hyresrätter Huddinge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresrätter Huddinge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
371 bostäder hittade

Hyresrätter Huddinge

Du har sökt på detta: Hyresrätter Huddinge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresrätter Huddinge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Huddinge

Huddinge kommun kännetecknas av en rad olika faktorer, bland annat:

Huddinge är en attraktiv kommun med en vacker natur, en modern stadsmiljö, goda kommunikationer och ett varierat utbud av bostäder. Kommunen har en stark tillväxt och satsar stort på kunskap och innovation.

Huddinge har goda kommunikationer med Stockholm och övriga länet. Pendeltåg, tunnelbana och bussar trafikerar kommunen och gör det enkelt att ta sig runt.

Största fastighetsbolagen i Huddinge:

Privata fastighetsbolag:

Akelius Fastigheter

Heimstaden Bostad

Wallenstam

Vasakronan

Kungsleden

Atrium Ljungberg

Sagax

Castellum

Kommunala fastighetsbolag:

Huddinge Samhällsfastigheter AB

AB Huddingebostäder

Andra:

Bostadsrätter: ca 38% av bostäderna i Huddinge

Hyresrätter: ca 53% av bostäderna i Huddinge

Dessa bolag äger och förvaltar en stor del av bostäderna och kommersiella fastigheterna i Huddinge. De har en betydande inverkan på kommunens bostadsmarknad och stadsmiljö.