Hyresrätter Lerum

Du har sökt på detta: Hyresrätter Lerum, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresrätter Lerum. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
35 bostäder hittade

Hyresrätter Lerum

Du har sökt på detta: Hyresrätter Lerum, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresrätter Lerum. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Lerum

Lerum kännetecknas av sin vackra natur med böljande skogar, glittrande sjöar och idylliska landskap. Kommunen präglas av en stark gemenskap och ett aktivt föreningsliv, med allt från idrottsklubbar till kulturgrupper. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter en aktiv fritid eller föredrar att koppla av i naturen.

Lerum har goda förbindelser med omvärlden både via kollektivtrafik och bil. Staden har en centralt belägen järnvägsstation med avgångar till Göteborg, Alingsås och Borås.