Rapportera

Lägenhet uthyres, Malmö Centrum, John Ericssons Väg

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 1214782
  • Lägenhet
  • 54 m2
  • 2
  • 6 100 SEK
  • Ja
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...

MALMO 2 rum, 1 sovrum

Minimera risken för att bli utsatt för bedrägeri i samband med bostadsuthyrning genom att följa denna guide.

Kontakta mig på: [email protected]

Hall:
Välkommen in i hallen. Golvet är i en fiskbensparkett tillsammans med ljusa väggar. Här finns plats för förvaring av ytterplagg och skor samt mer förvaring i form av en stor garderob till vänster i hallen.

Sällskapsrum:
Från höger i hallen kommer man in i vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp från dom stora fönsterna ut mot balkongen! Även här breder den fina fiskbensparketten ut sig. Här finns plats för soffgrupp och skrivbord. Från sällskapsrummet kommer man ut på den stora balkongen och här finns plats för utemöbler och är perfekt för en morgonkaffe!

Kök:
Från höger i hallen kommer man till köket som ligger in mot den lugna innergården. Golvet är ett ljust laminatgolv tillsammans med ljusa väggar! Köksluckorna är i vitt tillsammans med bänkskiva i mörkt laminat. Här är gott om plats för förvaring och det finns även plats för matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt. (renoverat 2012)

Sovrum:
Vidare i hallen till höger ligger sovrummet som är placerat in mot den lugna och harmoniska innergården. Golvet är i en fin ekparkett tillsammans med ljusa väggar. Här finn plats för dubbelsäng och förvaring i garderob.

Badrum:
Från hallen når man även badrummet som är ljust kaklat tillsamman med ett mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschdörrar, wc, vask med kommod samt tvättmaskin. (Renoverat 2012)

Var uppmärksam på följande:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...
Denna bostad ligger i Malmö - klicka här för mer info.