Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lägenheter att hyra i Örnsköldsvik

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Örnsköldsvik. Mer info om lägenheter att hyra i Örnsköldsvik.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Örnsköldsvik. Mer info om lägenheter att hyra i Örnsköldsvik.

Värt att veta när du söker lägenhet i Örnsköldsvik

Via E4:an 11 mil söder om Umeå ligger Örnsköldsvik. Staden har ett rikt föreningsliv med över 700 föreningar inom bland annt både musik och idrott. Föreningen musikhuset har spelat en viktig roll på senare år, liksom ishockeyklubben Modo Hockey. Staden ligger vackert beläget längs Höga Kusten med många möjligheter till fantastiska utomhusaktiviteter, både sommar och vinter. I övrigt är Örnsköldsvik en stad som präglas av internationella företag och har ett stort utvecklingsfokus. Drygt 2500 företag finns idag verksamma i staden. Örnsköldsvik står för 3 procent av Sveriges totala export, en anmärkningsvärd siffra förhållande till kommunens storlek. Sedan flera decennier tillbaka har staden kännetecknats av en stark industrikultur. Detta i kombination med forskningssamarbeten med Umeå Universitet och Mittuniversitetet har lett till att Örnsköldsvik är världsledande på marknader så som skogs-, verkstads-, och processindustrin. Exempel på företag som finns etablerade i omrdådet är Metsä Board, Fjällräven, BAE Systems och Domsjö Fabriker.


Hitta lägenhet att hyra i Örnsköldsvik

Letar du efter lägenhet att hyra i Örnsköldsvik? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Örnsköldsvik som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Örnsköldsvik på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Örnsköldsvik, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Örnsköldsvik

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Örnsköldsvik. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Örnsköldsvik som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Örnsköldsvik?

I Örnsköldsvik hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Örnsköldsvik baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Västernorrland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Örnsköldsvik?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Örnsköldsvik .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Örnsköldsvik?

Priset på en hyresfastighet i Örnsköldsvik beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Örnsköldsvik.