Rapportera

Rum uthyres, Malmö Hyllie, Klicka för att se adressMidgårdsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 920950
  • Rum
  • 35 m2
  • 1
  • 4 500 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara PremiumAnvändare innan knappen fungerar. Hyresbostad.se är en sökmotor... Läs mer...

Gästhus/Annex med egen ingång uthyres till student/pendlare

Vi hyr ut ett Gästhus/Annex på 35 kvm med egen entré, badrum och pentry i ett stillsamt och trevligt område nära Malmö centrum med utsikt över en fin inhägnad trädgård och på andra sidan trädgården bor vi, en skötsam familj med två killar (14, 17 år) samt en gullig tax.

Busshållplats finns på 4 min (300 m) gångväg från huset som tar dig till Malmö Centrum och Universitet på 10-15 min. Du har också gångavstånd till ett mindre centrum med bla Ica, apotek, bibliotek etc. Med cykel når du Malmös riviera, Ribersborsstranden på 9 minuter.

Lägenheten är fullt möblerat med dubbelsäng, fåtölj, byrå, stort skrivbord mm. Se bilder.
Uppskattar du en stor trädgård men ändå vill bo nära till Malmös centrala delar så är detta stället för dig. Du är rökfri och en renlig person som håller städat och fint runt dig.

Hyran är 4500 i månaden. 1 månads deposition. El, värme, vatten, sophämtning etc. ingår i priset. Du kan flytta in omgående och är välkommen att stanna så länge du själv önskar.

Hör av dig genom mail om du är intresserad och har frågor eller önskar mer information, berätta gärna lite om dig själv och lite hur dina framtidsplaner ser ut.

Denna bostad ligger i Malmö - klicka här för mer info...