Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Visa på karta

Rum att hyra i Svedala

Du har sökt efter Rum som uthyres i Svedala.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker rum att hyra i Svedala
Du har sökt efter Rum som uthyres i Svedala.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker rum att hyra i Svedala
Sortera efter
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Rum, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Svedala. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerrum i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta rum att hyra i Svedala

Letar du efter rum att hyra i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  rum att hyra i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Svedala på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Svedala, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Svedala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Svedala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Svedala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Svedala?

I Svedala hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Svedala baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Svedala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i [ CITY_NAME] .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Svedala?

Priset på en hyresfastighet i Svedala beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Svedala.