Rapportera

Lägenhet uthyres, Stockholm Innerstad, Klicka för att se adressTegnérgatan x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 892699
  • Lägenhet
  • 58 m2
  • 3
  • 16 000 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste vara PremiumAnvändare innan knappen fungerar. Hyresbostad.se är en sökmotor... Läs mer...

Ljus lägenhet i Vasastan

Hej! Jag hyr egentligen ut lägenheten till min son men han kommer att studera på annan ort och vara hemma några gånger under hösten så att lägenheten är fri att utnyttjas i minst 6 månader.
Lägenheten var ursprungligen en 2:a, ombyggd till en 3:a. Det finns två sovrum, ett badrum, två förvaringsutrymmen och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn och diskmaskin. Den ljusa lägenheten hyrs ut möblerat men ändringar i inredningen kommer att göras längre fram. Tvättstuga, källarförråd, cykelställ och sophantering finns.

Läget är väldigt centralt och det är endast 1 minut från tunnelbanan Rådmansgatan. Från fönstret i vardagsrummet blickar man ut över en gågata där du finner många restauranger, butiker, ett coop, gym m.m. i ett händelserikt men ändå lugnt kvarter. Till fastigheten hör även en innergård där du kan gå direkt ut till från första våningen. Ingen rökning inomhus, därför hänvisar jag till innergården.

Jag söker efter en skötsam person, kille eller tjej spelar ingen roll, med en stabil inkomst. Lägenheten är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt hus utan störningsmoment men som även vill ha närhet till centrala Stockholm. För att jag ska få en tydlig överblick och hitta rätt hyresgäst / gäster ber jag om följande: kort beskrivning av dig själv, bild på dig, om ni är ett par -länk till Facebook och LinkedIn om ni har detta.

Vänliga Hälsningar
Bata

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...