Studentbostäder Västerås

Du har sökt på detta: Studentbostäder Västerås, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Studentbostäder Västerås. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
607 bostäder hittade

Studentbostäder Västerås

Du har sökt på detta: Studentbostäder Västerås, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Studentbostäder Västerås. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Västerås

Västerås präglas av en rad särdrag som gör staden unik. Industristad med starkt teknikfokus: Västerås har en lång historia som industristad, med ABB som en av de mest framstående aktörerna. Staden har idag en stark inriktning på teknik och innovation, med ett blomstrande kluster av startups och småföretag inom detta område.

Västerås har ett välutbyggt kollektivtrafiksystem med buss, tåg och båt som gör det enkelt att ta sig runt i staden och till andra destinationer. Staden har också en god infrastruktur för biltrafik och cykeltrafik.