Betalningsanvändare innehåll

När du uppgraderar till betalningsanvändare, som är ett löpande abonnemang, får du följande fördelar.

1: Din sökannons uppgraderas
Som betalningsanvändare får du en uppgraderad sökannons som dels är framhävd, dels är placerad i den översta delen av sökresultaten och dels är friköpt, således att alla de bostadsägare som är upprättade kan kontakta dig utan att de ska betala för det. Den uppgraderade Sökannonsen är ett är ett riktigt starkt verktyg i bostadsjakten, då många privata bostadsägare inte vill annonsera deras bostad, utan hellre själva vill hitta deras kommande bostadssökande via sökmotorn. Sökannonsen kan jämföras med en annonsering efter en bostad i en tidning, men är naturligtvis billigare.

2: Du får tillgång till den samlade bostadssökmotorn
Som betalningsanvändare får du tillgång till alla bostäder i sökmotorn, vilket betyder att du kan klicka dig vidare från sökresultaten till alla originalkällor eller – om bostaden är upprättad direkt av en bostadsägare – mottaga kontaktuppgifter till alla upprättade bostadsägare.

3: Du får snabbare besked om nya bostäder
Som betalningsanvändare får du besked snabbare när det kommer nya bostäder i databasen. Därmed får du möjlighet för att kontakta bostadsägarna snabbare, vilket kan vara en väsentlig parameter när det gäller att få bostaden. En bostadsägare med en attraktiv bostad blir normalt kontaktad av ett stort antal bostadssökande och kan därför snabbt bli trött på de många hänvändelserna. Om man är bland de första som kontaktar bostadsägaren kan man hinna göra ett intryck medan bostadsägaren fortfarande kan överskåda situationen.