Hitta fel och få en belöning

Om du som användare hittar en väsentlig skillnad mellan ett sökresultat som presenteras i vår sökmotor och den annons som finns på den egentliga källan får du en belöning i form av en veckas gratis tillgång till alla våra tjänster som betalningsanvändare. En väsentlig skillnad kan t.ex. vara stad, storlek eller pris.

Skicka ett mail till oss där du:
A:
Lägger in en länk till vårt sökresultatet
B:
Lägger in en länk till annonsen som det länkas vidare till
C:
Förklarar var felet är.

Därefter hör vi snabbt av oss till dig.

Som beskrivet i våra villkor kan fel i sökmotorn inte elimineras helt. Utmaningen med att eliminera fel från sökmotorn kan liknas med att matbutiker konstant jobbar för att ta bort utgågna varor från hyllorna. På samma sätt som en matbutik som belönar sina kunder om de hittar utgågna varor, belönar vi våra användare om de hittar ett fel i sökmotorn. Vi tar ansvar för eventuella fel och säkrar att det inte går ut över våra användare.

Vår sökrobot crawlar hundratals hemsidor med många tusen annonser flera gånger dagligen. Därmed kan vi ge våra betalande användare en konstant uppdaterad sökmotor, bestående av webbadresser till de ställen på internet där de relevanta annonserna ligger. Vårt mål är att 99-100 procent av de sökresultat som framgår i vår sökmotor är korrekta i förhållande till den annons som det länkas till. Och det målet uppfyller vi.

Det kan dock uppstå olika fel, t.ex. följande:
1: De hemsidor som vi crawlar kan ha skrivit fel och t.ex. råkat skriva en siffra fel i postnumret eller en felaktig storlek i deras annons. Detta fel reproducerar vi i sådana fall över i vår sökmotor.
2: En annons på en hemsida som vi crawlar kan bli borttagen mellan två besök av vår crawlerrobot. Om vår crawlerrobot t.ex. kollar på en hemsida kl. 12.00 och kl. 13.00, och annonsen tas bort kl. 12.42, kommer det i det givna exemplet vara 18 minuter när vi länkar till en bostad som inte längre finns.
3: Det kan uppstå ett fel i vår crawler om en sida vi crawlar får ny design. Felet är där tills vi har rättat crawleren.

Vi har utvecklat en rad system och kvalitetskontroller som gör att vi nästan alltid själva upptäcker dessa fel väldigt snabbt, men det är omöjligt att upptäcka alla fel direkt.