Hitta fel och få en belöning

Som beskrivet i våra villkor kan fel i sökmotorn inte elimineras helt. Utmaningen med att eliminera fel från sökmotorn kan liknas med att matbutiker konstant jobbar för att ta bort utgågna varor från hyllorna. På samma sätt som en matbutik som belönar sina kunder om de hittar utgågna varor, belönar vi våra användare om de hittar ett fel i sökmotorn.

Vår sökrobot crawlar hundratals hemsidor med bostäder många gånger dagligen. Därmed kan vi ge våra betalande användare en konstant uppdaterad databas med bostäder, bestående av webbadresser till de ställen på internet där de lediga bostäderna ligger.

Vårt mål är att 99-100 procent av de bostäder som framgår i vår sökmotor är korrekta i förhållande till den bostad som det länkas till.

Det kan dock uppstå olika fel, t.ex. följande:
1: Den bostadsägare som lägger upp bostaden på sin hemsida kan råka skriva fel och t.ex. råka skriva ett felaktigt postnummer eller fel storlek. Detta fel reproducerar vi då över i vår sökmotor.
2: En bostad kan tas ned på en extern hemsida mellan 2 besök av vår crawlerrobot. Om vår crawlerrobot t.ex. kollar på en hemsida kl. 12.00 och kl. 13.00 , och annonsen för en bostad tas ner kl. 12.42, kommer det i det givna exemplet vara 18 minuter när vi länkar till en bostad som inte längre finns.
3: Det kan uppstå ett fel i vår crawler om en hyresvärd lanserar en ny hemsida. Felet är där tills vi har rättat crawleren.

Vi har utvecklat en rad system och kvalitetskontroller som gör att vi nästan alltid själva upptäcker dessa fel väldigt snabbt, men det är omöjligt att upptäcka alla fel direkt.

Om du som användare hittar en väsentlig skillnad mellan den bostad som presenteras i vårt sökresultat och den bostad som finns i den egentliga källan får du en belöning i form av en veckas gratis tillgång till alla våra tjänster som betalningsanvändare. En väsentlig skillnad kan t.ex. vara: postnummer, storlek eller pris.

Skicka ett mail till oss där du A: Lägger in en länk till bostaden hos oss, B: Lägger in en länk till bostaden som det länkas vidare till, och C: Förklarar var oöverensstämmelsen ligger. Därefter hör vi snabbt av oss till dig.