Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Lund

Hitta hus att hyra i Lund på listan med lediga hus att hyra i Lund nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Lund och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Lund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Lund. Mer info om hus att hyra i Lund.
Du har sökt efter Hus att hyra i Lund. Mer info om hus att hyra i Lund.

Hitta hus att hyra i Lund på listan med lediga hus att hyra i Lund nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Lund och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Lund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare.

Hitta lediga hus i Lund. Söker du hus i Lund, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Lund än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Lund som stad grundades redan år 990 och är därmed en av landets äldsta kvarvarande städer. Utöver det upprättades Nordens allra första högskola just här år 1425. Än idag är staden präglad av detta och dess universitet från 1666 är såväl ett av de största i Norden som ett av de högst rankade i hela Europa. Med vacker arkitektur och karakteristiska byggnader är Lund format av kultur och historia.


Hitta hus att hyra i Lund

Letar du efter hus att hyra i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Lund på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Lund, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Lund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Lund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Lund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Lund?

I Lund hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Lund baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Lund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Lund .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Lund?

Priset på en hyresfastighet i Lund beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Lund.