Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Stockholm Västerort

Hitta hus att hyra i Stockholm Västerort på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Västerort nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Västerort och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Västerort. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Västerort. Mer info om hus att hyra i Stockholm Västerort.
Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Västerort. Mer info om hus att hyra i Stockholm Västerort.

Hitta hus att hyra i Stockholm Västerort på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Västerort nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Västerort och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Västerort. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Stockholm Västerort


Stockholm västerort är en del av Stockholms kommun och består av de områden som under de senaste seklet har förenats med Stockholm. Från och med 2007 tillhör Västerort Solna domsaga i rättsliga ärenden, samtidigt som området även har ett eget polismästardistrikt, vilket även omfattar Gotland. Bromma, som är en del av Västerort, sattes på världskartan redan år 1936 i och med färdigställandet av Bromma flygplats. Flygfältet, som det kallades på den tiden, var viktig för Stockholms dåvarande internationella kommunikationer och var den första landningsbanan i Europa med asfalt. Idag är flygplatsen Sveriges tredje största och användes av mer än 2,5 miljoner människor under 2016. Västerort binds idag samman med innerstaden genom Tranebergsbron i väst och gränsar i norr mot Solna och Sundbyberg. Här är kommunikationerna goda och tunnelbanans linjer täcker stora delar av stadsområdet – det som inte täcks kompletteras väl av tvärbanan, Nockeybybanan och bussar. Det finns även saker att se och göra i Stockholm västerort. Bland annat finns det unika Vällingby City som väckte uppmärksamhet redan vid uppförandet på 1950-talet. Detta då det byggdes enligt ABC-modellen, där visionen om att arbete, bostäder och centrum ska få plats i samma område. Med sina 125 butiker och 30 restauranger, caféer, nöjes- och kulturställen är Vällingby City än idag det största centrat i Västerort.

Hitta lediga hus i Stockholm Västerort. Söker du hus i Stockholm Västerort, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Västerort än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Stockholm västerort är, precis som namnet vittnar om, ett stadsområde väster om centrala Stockholm. Det utgör ett stort geografiskt område och består av de fyra distrikten Bromma, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Stadsområdet har blivit populärt för såväl industrier som bostäder.


Hitta hus att hyra i Stockholm Västerort

Letar du efter hus att hyra i Stockholm Västerort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Stockholm Västerort som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Stockholm Västerort på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Stockholm Västerort, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Stockholm Västerort

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Stockholm Västerort. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Stockholm Västerort som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Västerort?

I Stockholm Västerort hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Västerort baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Västerort?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Västerort .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Västerort?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Västerort beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Västerort.