Hyr hus Borlänge

Du har sökt på detta: Hyr hus Borlänge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Borlänge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
10 bostäder hittade

Hyr hus Borlänge

Du har sökt på detta: Hyr hus Borlänge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Borlänge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hus i Borlänge

Borlänge är Dalarnas residensstad och Sveriges 27:e största tätort. Staden präglas av sin historia som industristad, med bland annat SSAB Tunnplåt Borlänge och Stora Enso Kvarnsveden som viktiga aktörer. Men Borlänge är mer än bara industri. Staden har ett rikt kulturliv med många evenemang och festivaler, bland annat Peace & Love och Gagnefestspelen.

Borlänge har goda kommunikationer och ett välutbyggt kollektivtrafiksystem. Staden är en knutpunkt för både järnväg och vägtrafik, och det finns goda förbindelser till andra delar av Sverige.

Tunabyggen:

Typ av boende: Hyresrätter, bostadsrätter och studentbostäder

Antal lägenheter: Ca 6 400

Områden: Tunabro, Centrum, Tjärna, Kvarnsveden, Rommehed, Sör Amsberg

Kopparstaden:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 3 500

Områden: Centrum, Norra Backa, Tjärna, Kvarnsveden, Rommehed

DalaHus

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 2 500

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden, Sör Amsberg

Borlänge Byggproduktion:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 1 000

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden

Englunds Bostäder:

Typ av boende: Hyresrätter

Antal lägenheter: Ca 500

Områden: Centrum, Östermalm

Masmästaren:

Typ av boende: Hyresrätter

Antal lägenheter: Ca 400

Områden: Centrum, Tunabro

HSB Dalarna:

Typ av boende: Bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 300

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden

Riksbyggen:

Typ av boende: Bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 200

Områden: Centrum, Tunabro

Privatägda fastighetsbolag:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Varierar

Områden: Varierar

Hus att hyra i Borlänge

Ett hus att hyra är en byggnad som agerar som ett hem eller en bostad för individer eller familjer, och där hyresgästen har nyttjanderätt till den grund som byggnaden är placerad på. Ett hus att hyra har ofta en tillhörande trädgård samt andra omgivande ytor, såsom en uppfart. Det existerar flera varianter av hus beroende på vad man söker. De mest frekventa typerna av hus är fristående villor, villor, övergivna gårdar och radhus. Det fristående huset, som är ett enbostadshus på egen tomt, är den mest förekommande typen av hus i Sverige. Majoriteten av hus är ägda, men det finns också möjligheter att finna hus att hyra. Om du väljer att hyra ett hus är det viktigt att noggrant undersöka vad som ingår i hyresavtalet, för att förstå vad du får för pengarna och vilka skyldigheter du har. Familjer med barn och husdjur, som hundar, föredrar ofta hus då dessa erbjuder mer utrymme och möjligheter för fri rörlighet i trädgården.