Hyr hus Lidingö

Du har sökt på detta: Hyr hus Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
30 bostäder hittade

Hyr hus Lidingö

Du har sökt på detta: Hyr hus Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hus i Lidingö

Lidingö är en ö och kommun belägen öster om Stockholm. Med sin natursköna omgivning, goda kommunikationer och välrenommerade skolor har den blivit en attraktiv plats att bo och leva på. Här är några av de saker som kännetecknar Lidingö:

Lidingö har goda transportförbindelser med Stockholm och övriga Sverige. Ön har ett väl utbyggt kollektivtrafiksystem med buss, tunnelbana och båt. Det finns också möjlighet att ta sig runt med bil, cykel eller moped.

John Mattson Fastighetsföretagen AB:

Ett av Sveriges största privata fastighetsbolag.

Äger och förvaltar bostäder, kontor och lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På Lidingö äger John Mattson ca 1 000 lägenheter.

Lidingöhem:

Lidingös kommunala bostadsbolag.

Äger och förvaltar ca 6 500 lägenheter på Lidingö.

Erbjuder hyresrätter och bostadsrätter.

Wallenstam:

Ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på bostäder.

Äger och förvaltar ca 15 000 lägenheter i Stockholm, Göteborg och Uppsala.

På Lidingö äger Wallenstam ca 500 lägenheter.

Hus att hyra i Lidingö

Ett hus att hyra är en byggnad som agerar som ett hem eller en bostad för individer eller familjer, och där hyresgästen har nyttjanderätt till den grund som byggnaden är placerad på. Ett hus att hyra har ofta en tillhörande trädgård samt andra omgivande ytor, såsom en uppfart. Det existerar flera varianter av hus beroende på vad man söker. De mest frekventa typerna av hus är fristående villor, villor, övergivna gårdar och radhus. Det fristående huset, som är ett enbostadshus på egen tomt, är den mest förekommande typen av hus i Sverige. Majoriteten av hus är ägda, men det finns också möjligheter att finna hus att hyra. Om du väljer att hyra ett hus är det viktigt att noggrant undersöka vad som ingår i hyresavtalet, för att förstå vad du får för pengarna och vilka skyldigheter du har. Familjer med barn och husdjur, som hundar, föredrar ofta hus då dessa erbjuder mer utrymme och möjligheter för fri rörlighet i trädgården.