Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen. Mer info om lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen. Mer info om lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen.

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Stockholm Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.

Hitta lediga lägenheter i Stockholm Kungsholmen. Söker du lägenhet i Stockholm Kungsholmen, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Kungsholmen är en ö som räknas till Stockholms innerstad och ligger till väst om stadskärnan. Kungsholmen erbjuder en härlig storstadspuls med många butiker och restauranger, men också natursköna omgivningar vid Norr Mälarstrand och grönskande miljöer i den välbesökta Rålambshovsparken.


Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen

Letar du efter lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Stockholm Kungsholmen som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Stockholm Kungsholmen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Kungsholmen?

I Stockholm Kungsholmen hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Kungsholmen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Kungsholmen?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Kungsholmen beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Kungsholmen.