Hyra rum Borlänge

Du har sökt på detta: Hyra rum Borlänge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Borlänge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök

Hyra rum Borlänge

Du har sökt på detta: Hyra rum Borlänge, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Borlänge. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker rum i Borlänge

Borlänge är Dalarnas residensstad och Sveriges 27:e största tätort. Staden präglas av sin historia som industristad, med bland annat SSAB Tunnplåt Borlänge och Stora Enso Kvarnsveden som viktiga aktörer. Men Borlänge är mer än bara industri. Staden har ett rikt kulturliv med många evenemang och festivaler, bland annat Peace & Love och Gagnefestspelen.

Borlänge har goda kommunikationer och ett välutbyggt kollektivtrafiksystem. Staden är en knutpunkt för både järnväg och vägtrafik, och det finns goda förbindelser till andra delar av Sverige.

Tunabyggen:

Typ av boende: Hyresrätter, bostadsrätter och studentbostäder

Antal lägenheter: Ca 6 400

Områden: Tunabro, Centrum, Tjärna, Kvarnsveden, Rommehed, Sör Amsberg

Kopparstaden:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 3 500

Områden: Centrum, Norra Backa, Tjärna, Kvarnsveden, Rommehed

DalaHus

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 2 500

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden, Sör Amsberg

Borlänge Byggproduktion:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 1 000

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden

Englunds Bostäder:

Typ av boende: Hyresrätter

Antal lägenheter: Ca 500

Områden: Centrum, Östermalm

Masmästaren:

Typ av boende: Hyresrätter

Antal lägenheter: Ca 400

Områden: Centrum, Tunabro

HSB Dalarna:

Typ av boende: Bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 300

Områden: Centrum, Tunabro, Kvarnsveden

Riksbyggen:

Typ av boende: Bostadsrätter

Antal lägenheter: Ca 200

Områden: Centrum, Tunabro

Privatägda fastighetsbolag:

Typ av boende: Hyresrätter och bostadsrätter

Antal lägenheter: Varierar

Områden: Varierar

Vad innebär ett rum att hyra i Borlänge?

Ett rum att hyra är i grund och botten ett utrymme som hyrs ut, vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Det kan röra sig om ett rum i en större lägenhet eller hus, eller ett utrymme inom en byggnad som primärt består av separata rum, till exempel ett studenthem eller en bostad inredd med flera enkelrum. Det är vanligt att uthyrning av rum att hyra är tidsbegränsad, och ofta hyrs rummen ut för kortare perioder, som kan variera från några dagar till månader.

När du beslutar att hyra ett rum kommer du normalt behöva betala en deposition och en månatlig hyra. Denna deposition agerar som en säkerhet för uthyraren om du misslyckas med att betala din hyra i tid. Utöver detta, är det även din ansvarighet att täcka alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra avgifter.

Att bo i ett rum att hyra innebär också att du måste respektera alla regler och lagar som är anknutna till hyresavtalet, som regler om ljudnivåer, städning och andra villkor. Det är också väsentligt att du följer specifika riktlinjer relaterade till ditt rum, som att upprätthålla renlighet och ordning.