Hyra rum Lidingö

Du har sökt på detta: Hyra rum Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
62 bostäder hittade

Hyra rum Lidingö

Du har sökt på detta: Hyra rum Lidingö, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Lidingö. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker rum i Lidingö

Lidingö är en ö och kommun belägen öster om Stockholm. Med sin natursköna omgivning, goda kommunikationer och välrenommerade skolor har den blivit en attraktiv plats att bo och leva på. Här är några av de saker som kännetecknar Lidingö:

Lidingö har goda transportförbindelser med Stockholm och övriga Sverige. Ön har ett väl utbyggt kollektivtrafiksystem med buss, tunnelbana och båt. Det finns också möjlighet att ta sig runt med bil, cykel eller moped.

John Mattson Fastighetsföretagen AB:

Ett av Sveriges största privata fastighetsbolag.

Äger och förvaltar bostäder, kontor och lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På Lidingö äger John Mattson ca 1 000 lägenheter.

Lidingöhem:

Lidingös kommunala bostadsbolag.

Äger och förvaltar ca 6 500 lägenheter på Lidingö.

Erbjuder hyresrätter och bostadsrätter.

Wallenstam:

Ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på bostäder.

Äger och förvaltar ca 15 000 lägenheter i Stockholm, Göteborg och Uppsala.

På Lidingö äger Wallenstam ca 500 lägenheter.

Vad innebär ett rum att hyra i Lidingö?

Ett rum att hyra är i grund och botten ett utrymme som hyrs ut, vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Det kan röra sig om ett rum i en större lägenhet eller hus, eller ett utrymme inom en byggnad som primärt består av separata rum, till exempel ett studenthem eller en bostad inredd med flera enkelrum. Det är vanligt att uthyrning av rum att hyra är tidsbegränsad, och ofta hyrs rummen ut för kortare perioder, som kan variera från några dagar till månader.

När du beslutar att hyra ett rum kommer du normalt behöva betala en deposition och en månatlig hyra. Denna deposition agerar som en säkerhet för uthyraren om du misslyckas med att betala din hyra i tid. Utöver detta, är det även din ansvarighet att täcka alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra avgifter.

Att bo i ett rum att hyra innebär också att du måste respektera alla regler och lagar som är anknutna till hyresavtalet, som regler om ljudnivåer, städning och andra villkor. Det är också väsentligt att du följer specifika riktlinjer relaterade till ditt rum, som att upprätthålla renlighet och ordning.