Hus hyra Kalmar

Du har sökt på detta: Hus hyra Kalmar, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hus hyra Kalmar. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
10 bostäder hittade

Hus hyra Kalmar

Du har sökt på detta: Hus hyra Kalmar, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hus hyra Kalmar. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hus i Kalmar

Kalmar bär på en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Staden var en viktig handelsstad och residensstad för svenska kungar, vilket återspeglas i dess välbevarade arkitektur. Kalmar slott, en av Sveriges mest ikoniska borgar, är ett måste för alla historieintresserade.

Kalmar har goda transportförbindelser och det är enkelt att ta sig till och från staden oavsett vilket transportmedel du väljer.

M.A. Bostads AB:

Verksamhet: Äger och förvaltar bostäder i Kalmar.

Ägande: Privatägt bolag.

Fastighetsbestånd: Ca 1 200 lägenheter i centrala Kalmar.

SBB i Kalmar AB:

Verksamhet: Äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Kalmar.

Ägande: Dotterbolag till Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ).

Fastighetsbestånd: Ca 1 800 lägenheter och 400 000 kvm lokaler i Kalmar.

Nilsson Fastigheter Fastighetsförvaltning:

Verksamhet: Äger och förvaltar bostäder och lokaler i Kalmar.

Ägande: Privatägt bolag.

Fastighetsbestånd: Ca 400 lägenheter och 10 000 kvm lokaler i Kalmar.

Nivika Fastigheter AB:

Verksamhet: Äger och förvaltar bostäder och lokaler i Kalmar.

Ägande: Privatägt bolag.

Fastighetsbestånd: Ca 300 lägenheter och 5 000 kvm lokaler i Kalmar.

Wollinska Stiftelsen:

Verksamhet: Äger och förvaltar fastigheter i Kalmar, med fokus på hyresbostäder.

Ägande: Stiftelse.

Fastighetsbestånd: Ca 500 lägenheter i Kalmar.

Hus att hyra i Kalmar

Ett hus att hyra är en byggnad som agerar som ett hem eller en bostad för individer eller familjer, och där hyresgästen har nyttjanderätt till den grund som byggnaden är placerad på. Ett hus att hyra har ofta en tillhörande trädgård samt andra omgivande ytor, såsom en uppfart. Det existerar flera varianter av hus beroende på vad man söker. De mest frekventa typerna av hus är fristående villor, villor, övergivna gårdar och radhus. Det fristående huset, som är ett enbostadshus på egen tomt, är den mest förekommande typen av hus i Sverige. Majoriteten av hus är ägda, men det finns också möjligheter att finna hus att hyra. Om du väljer att hyra ett hus är det viktigt att noggrant undersöka vad som ingår i hyresavtalet, för att förstå vad du får för pengarna och vilka skyldigheter du har. Familjer med barn och husdjur, som hundar, föredrar ofta hus då dessa erbjuder mer utrymme och möjligheter för fri rörlighet i trädgården.