Hyr hus Sundsvall

Du har sökt på detta: Hyr hus Sundsvall, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Sundsvall. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
17 bostäder hittade

Hyr hus Sundsvall

Du har sökt på detta: Hyr hus Sundsvall, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyr hus Sundsvall. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hus i Sundsvall

Sundsvall kännetecknas av en rad unika egenskaper som gör staden till en attraktiv plats att bo, arbeta och besöka. Här är några av de mest framträdande:

Stadens historia: Sundsvall har en rik historia som präglats av handel, sjöfart och industri. Staden grundades år 1621 och har sedan dess genomgått en dynamisk utveckling. Från att ha varit en liten handelsstad växte Sundsvall under 1800-talet till en av Sveriges viktigaste industriorter, tack vare den blomstrande trävaruindustrin. Denna historia har satt sin prägel på stadens arkitektur, kultur och identitet.

Sundsvall har goda transportmöjligheter för både invånare och besökare. Staden har en välutbyggd kollektivtrafik med bussar och tåg, och det är enkelt att ta sig runt utan bil. Sundsvall har också en flygplats med reguljära flygresor till Stockholm och andra destinationer.

Hus att hyra i Sundsvall

Ett hus att hyra är en byggnad som agerar som ett hem eller en bostad för individer eller familjer, och där hyresgästen har nyttjanderätt till den grund som byggnaden är placerad på. Ett hus att hyra har ofta en tillhörande trädgård samt andra omgivande ytor, såsom en uppfart. Det existerar flera varianter av hus beroende på vad man söker. De mest frekventa typerna av hus är fristående villor, villor, övergivna gårdar och radhus. Det fristående huset, som är ett enbostadshus på egen tomt, är den mest förekommande typen av hus i Sverige. Majoriteten av hus är ägda, men det finns också möjligheter att finna hus att hyra. Om du väljer att hyra ett hus är det viktigt att noggrant undersöka vad som ingår i hyresavtalet, för att förstå vad du får för pengarna och vilka skyldigheter du har. Familjer med barn och husdjur, som hundar, föredrar ofta hus då dessa erbjuder mer utrymme och möjligheter för fri rörlighet i trädgården.