Hyra rum Karlskrona

Du har sökt på detta: Hyra rum Karlskrona, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Karlskrona. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
12 bostäder hittade

Hyra rum Karlskrona

Du har sökt på detta: Hyra rum Karlskrona, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Karlskrona. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker rum i Karlskrona

Karlskrona, Sveriges sydligaste residensstad, präglas av sin unika historia som örlogsstad. Grundad av Karl XI år 1680, bär staden än idag tydliga spår av sin maritima arv. Den välbevarade örlogsstaden, med sina ståtliga byggnader och kajer, har sedan 1998 varit en del av Unescos världsarvslista.

Förutom sin maritima historia, är Karlskrona omgiven av en vacker skärgård med över 3000 öar. Staden bjuder på en idyllisk atmosfär med charmiga gränder, pittoreska hus och grönskande parker. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv, båtliv och bad.

Karlskrona har ett välutbyggt transportsystem med goda förbindelser både inom staden och till andra delar av Sverige. 

Vad innebär ett rum att hyra i Karlskrona?

Ett rum att hyra är i grund och botten ett utrymme som hyrs ut, vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Det kan röra sig om ett rum i en större lägenhet eller hus, eller ett utrymme inom en byggnad som primärt består av separata rum, till exempel ett studenthem eller en bostad inredd med flera enkelrum. Det är vanligt att uthyrning av rum att hyra är tidsbegränsad, och ofta hyrs rummen ut för kortare perioder, som kan variera från några dagar till månader.

När du beslutar att hyra ett rum kommer du normalt behöva betala en deposition och en månatlig hyra. Denna deposition agerar som en säkerhet för uthyraren om du misslyckas med att betala din hyra i tid. Utöver detta, är det även din ansvarighet att täcka alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra avgifter.

Att bo i ett rum att hyra innebär också att du måste respektera alla regler och lagar som är anknutna till hyresavtalet, som regler om ljudnivåer, städning och andra villkor. Det är också väsentligt att du följer specifika riktlinjer relaterade till ditt rum, som att upprätthålla renlighet och ordning.