Hyra rum Sundsvall

Du har sökt på detta: Hyra rum Sundsvall, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Sundsvall. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
14 bostäder hittade

Hyra rum Sundsvall

Du har sökt på detta: Hyra rum Sundsvall, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyra rum Sundsvall. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker rum i Sundsvall

Sundsvall kännetecknas av en rad unika egenskaper som gör staden till en attraktiv plats att bo, arbeta och besöka. Här är några av de mest framträdande:

Stadens historia: Sundsvall har en rik historia som präglats av handel, sjöfart och industri. Staden grundades år 1621 och har sedan dess genomgått en dynamisk utveckling. Från att ha varit en liten handelsstad växte Sundsvall under 1800-talet till en av Sveriges viktigaste industriorter, tack vare den blomstrande trävaruindustrin. Denna historia har satt sin prägel på stadens arkitektur, kultur och identitet.

Sundsvall har goda transportmöjligheter för både invånare och besökare. Staden har en välutbyggd kollektivtrafik med bussar och tåg, och det är enkelt att ta sig runt utan bil. Sundsvall har också en flygplats med reguljära flygresor till Stockholm och andra destinationer.

Vad innebär ett rum att hyra i Sundsvall?

Ett rum att hyra är i grund och botten ett utrymme som hyrs ut, vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Det kan röra sig om ett rum i en större lägenhet eller hus, eller ett utrymme inom en byggnad som primärt består av separata rum, till exempel ett studenthem eller en bostad inredd med flera enkelrum. Det är vanligt att uthyrning av rum att hyra är tidsbegränsad, och ofta hyrs rummen ut för kortare perioder, som kan variera från några dagar till månader.

När du beslutar att hyra ett rum kommer du normalt behöva betala en deposition och en månatlig hyra. Denna deposition agerar som en säkerhet för uthyraren om du misslyckas med att betala din hyra i tid. Utöver detta, är det även din ansvarighet att täcka alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra avgifter.

Att bo i ett rum att hyra innebär också att du måste respektera alla regler och lagar som är anknutna till hyresavtalet, som regler om ljudnivåer, städning och andra villkor. Det är också väsentligt att du följer specifika riktlinjer relaterade till ditt rum, som att upprätthålla renlighet och ordning.