Hyresledigt Falun

Du har sökt på detta: Hyresledigt Falun, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresledigt Falun. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen nedan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Hitta lediga hyresbostäder på listan nedan med bostäder att hyra. Vi har samlat nästan alla hyresbostäder, så vill du hyra bostad har du kommit helt rätt. Hitta din nya bostad nu. Lycka till!

Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Filtrera sökningSök
106 bostäder hittade

Hyresledigt Falun

Du har sökt på detta: Hyresledigt Falun, och har därför kommit till Hyresbostad.se, som är Sveriges stora portal för lediga hyresbostäder. Notera att sökresultaten nedan inte nödvändigtvis matchar din sökning Hyresledigt Falun. Om du inte hittar bostäder som passar din sökning kan du använda sökfunktionen ovan för att hitta eventuella bostäder som passar din sökning. Det understryks att du alltid ska hålla dig inom lagens ramar när du hyr eller hyr ut.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Falun

Falun är en stad som bär på en anrik historia, präglad av sin industriella förflutna, kulturella rikedom och idrottsliga bedrifter. Detta är en plats där historien inte bara finns bevarad i museer och arkiv utan också genomsyrar stadens gator och byggnader, vilket gör ett besök här till en resa genom tiden. Här följer en närmare titt på några av de mest framträdande aspekterna som gör Falun till en unik destination.

Falun har goda transportförbindelser med omvärlden, både med bil, tåg och buss. Staden har också en välutbyggd lokaltrafik med bussar och cykelvägar.

Falun har en varierad stadsbild med många olika stadsdelar, var och en med sin egen karaktär. Här är en kort beskrivning av några av de mest centrala stadsdelarna:

Centrum:

Faluns hjärta med butiker, caféer, restauranger och kulturliv.

Kännetecknas av kullerstensgator, faluröda trähus och historiska byggnader.

Här finns Stora Kopparbergs kyrka, Falun Gruva och Dalarnas museum.

Lugnet:

Ett stort område med idrottsanläggningar, grönområden och bostäder.

Kännetecknas av Lugnet skidstadion, Falu IP och Lugnetbadet.

Här arrangeras årligen stora idrottsevenemang, som Vasaloppet och skid-VM.

Gamla Berget:

Ett charmigt område med äldre trähus och kullerstensgator.

Kännetecknas av sin idylliska atmosfär och vackra utsikt över Falun.

Här finns bland annat Kopparstadens huvudkontor och Kristinegymnasiet.

Elsborg:

Ett område med bostäder, industri och handel.

Kännetecknas av sin blandade bebyggelse och närhet till Faluån.

Här finns bland annat Lugnetgymnasiet och Elsborgs IP.