Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Lägenheter att hyra i Skellefteå

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Skellefteå. Mer info om lägenheter att hyra i Skellefteå.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Skellefteå. Mer info om lägenheter att hyra i Skellefteå.

Värt att veta när du söker lägenhet i Skellefteå

Skellefteå ligger 13 mil norr om Umeå och är en traditionell industristad. Kända företag som är verksamma i staden är Boliden AB, som även är stadens största privata arbetsgivare, och Skega. Men sedan 1990-talet har många IT-företag vuxit fram i staden, både stora och små. Tiero har verksamhet i staden bland annat. Skellefteå Kraft, en annan stor arbetsgivare i staden, ägs helt av Skellefteå kommun och producerar elkraft och fjärrvärme och är en elnätsägare. På senare år har staden präglats av musik och idrott. Exempel på detta är Trästocksfetivalen och Skellefteå AIK Hockey. Värt att nämna är också att Västerbottenteatern är placerad i Skellefteå.


Hitta lägenhet att hyra i Skellefteå

Letar du efter lägenhet att hyra i Skellefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Skellefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Skellefteå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Skellefteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Skellefteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Skellefteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Skellefteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Skellefteå?

I Skellefteå hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Skellefteå baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Västerbotten kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Skellefteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Skellefteå .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Skellefteå?

Priset på en hyresfastighet i Skellefteå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Skellefteå.