Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Visa på karta

Hyresbostäder i Falkenberg

Du har sökt efter hyresbostäder som uthyres i Falkenberg.
Mer info om hyresbostäder i Falkenberg
Du har sökt efter hyresbostäder som uthyres i Falkenberg.
Mer info om hyresbostäder i Falkenberg
Sortera efter

Värt att veta när du söker hyresbostad i Falkenberg

Drygt 4 mil norr om Halmstad ligger Falkenberg. Staden är en populär turiststad med många stora evanemang men även idyllisk småstad på västkusten med många charmiga delar. Falkenberg har flera grundskolor och två gymnasieskolor, varav en är privatägd.  I sportväg har Falkenberg flera framgångsrika lag; Falkenberg FF, Falkenbergs BTK och Falkenbergs VBK. Falkberg har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekra av olika ämnen. Tätorten ligger strategiskt mitt i Halland med närhet till Halmstad, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till och från Falkenberg. Falkenberg ligger vid Europavägen E6/E20 som bland annat sträcker sig till Göteborg och Malmö. Falkenberg är en gammal hamnstad med ett mångsidigt näringsliv. Logistik, lagerhantering och miljöarbete kännetecknar Falkenbergs näringsliv. Fokus ligger också på livsmedelsindustri och verkstadsindustri såsom Netto, Carlsberg Sverige och Falkenbergs Laxrökeri. Andra stora arbetsgivare i Falkenberg kommun är Gekås Ullared och Svensk Cellulosa AB.


Hitta hyresbostad i Falkenberg

Letar du efter hyresbostad i Falkenberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Falkenberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Falkenberg - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Falkenberg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Falkenberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Falkenberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Falkenberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Falkenberg?

I Falkenberg hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Falkenberg baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Halland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Falkenberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Falkenberg .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Falkenberg?

Priset på en hyresfastighet i Falkenberg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Falkenberg.