Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hyresbostäder i Halmstad

Hitta din nya hyresbostad i Halmstad på listan med lediga hyresbostäder i Halmstad nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Halmstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Halmstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Halmstad. Mer info om hyresbostäder i Halmstad .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Halmstad. Mer info om hyresbostäder i Halmstad .

Hitta din nya hyresbostad i Halmstad på listan med lediga hyresbostäder i Halmstad nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Halmstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Halmstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Halmstad

Med sina dryga 58 000 invånare är Halmstad Sveriges 20:e största tätort i Sverige. Staden är en hamnstad beläget vid Nissans mynning ut i Laholmsbukten, Kattegatt. Sommartid är Halmstad är en populär turistort med sina kilometerlånga stränder, uteliv och golfbanor. Hotell Tylösand, ägt av bland annat Per Gessle, är särskilt känd för sin after beach under högsommaren. Högskolan i Halmstad har 10 000 studenter fördelat på drygt 100 olika program och 50 olika kurser. Högskolans profil är utveckling av verksamhet, produkter livskvalitet. Kulturlivet är rikt i Halmstad. Flera kända artister kommer ifrån staden, Per Gessle, Linnea Henriksson och och operasångaren Rickard Söderberg. Utöver detta finns Hallands konstmuseum, Halmstads teater och Halmstads Stadsbibliotek. Halmstad har även ett levande föreningsliv med många sportföreningar som bland annat fotbollsklubben Halmstad BK och handbollsklubben HK Drott.

Halmstad är beläget söder om Varberg och norr om Båstad, på Sveriges västra sida. Precis utanför Halmstad passerar E6 som löper från Köpenhamn/Malmö till Göteborg/Oslo. 10 minuter nordväst om Halmstad ligger Halmstad City Airport med flygtrafik som tarfikeras av Skyways. Tågtrafiken till och från staden trafikeras av Öresundståg, SJ och Krösatågen. Halmstad Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från Halmstad centrum. Halmstad har ett milt klimat. Högsta medeltemperaturen är i augusti på 21°C och lägsta medeltemperaturen är i januari och februari på 0°C.


Hitta hyresbostad i Halmstad

Letar du efter hyresbostad i Halmstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Halmstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Halmstad - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Halmstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Halmstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Halmstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Halmstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Halmstad?

I Halmstad hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Halmstad baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Halland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Halmstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Halmstad .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Halmstad?

Priset på en hyresfastighet i Halmstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Halmstad.