Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Karlshamn

Hitta hus att hyra i Karlshamn på listan med lediga hus att hyra i Karlshamn nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Karlshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Karlshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Karlshamn. Mer info om hus att hyra i Karlshamn.
Du har sökt efter Hus att hyra i Karlshamn. Mer info om hus att hyra i Karlshamn.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Karlshamn. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Karlshamn på listan med lediga hus att hyra i Karlshamn nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Karlshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Karlshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Karlshamn

9 mil söder om Vaxjö ligger Karlshamn. Karlshamn ligger vackert beläget vid den Blekingska skärdgården i Sverigs södra del. I staden finns det flera grundskolor, två gymnasieskolor, vuxen- och yrkesutbildningar samt en musikskola. Karlshamn erbjuder många olika typer av aktiviteter, bland annat skärgård, lax och festivaler. Stadskärnan innehåller charmiga gågator, mysiga caféer och ett stort utbud av restauranger och pubar. De mest besökta sevärdheterna är Science Center Kreativum, Eriksberg vilt- och naturpark, Laxens hus i Mörrum och Tjärö. Karlshamn har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekrum av olika intressen och kategorier. I staden är storindustrin, handeln och småföretagen verksamma sida vid sida. Här finns det alltifrån producenter av badkar till tillverkare av vegetabiliska oljor. Det finns många olika typer av föreningar och nätverk som ämnar att skapa ett fördelaktig företagsklimat för verksamheterna i Karlshamn. Ett exempel på detta är Halda utvecklingscentrum som tillhandahåller företag som tillverkar, utvecklar eller tillverkar inom teknikområdena finmekanik, elektronik och datorteknik. Ett annat exempel är Netport Science Park. Karlshamn har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Miljövänlig tågtrafik till Malmö/Köpenhamn/Kastrup med flera dagliga angångar och från flygplatsen i Ronneby är det möjligt att flyga till Stockholm på en timme. Dessutom löper E22 strax utanför staden. Karlshamn ligger alltså ett stenkast från händelsernas centrum.


Hitta hus att hyra i Karlshamn

Letar du efter hus att hyra i Karlshamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Karlshamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Karlshamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Karlshamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Karlshamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Karlshamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Karlshamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Karlshamn?

I Karlshamn hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Karlshamn baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Blekinge kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Karlshamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Karlshamn .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Karlshamn?

Priset på en hyresfastighet i Karlshamn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Karlshamn.