Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Norrköping

Hitta hus att hyra i Norrköping på listan med lediga hus att hyra i Norrköping nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Norrköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Norrköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Norrköping. Mer info om hus att hyra i Norrköping.
Du har sökt efter Hus att hyra i Norrköping. Mer info om hus att hyra i Norrköping.

Hitta hus att hyra i Norrköping på listan med lediga hus att hyra i Norrköping nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Norrköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Norrköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Norrköping

Norrköping hade under 1600-talet en storhetstid och var då landets näst största stad efter Stockholm. Detta kom sig ifrån att en nederländsk affärsman, Louis De Geer, kom till staden och anlade flera stora industrier. Under andra halvan av 1600-talet samt början av 1700-talet hade Norrköping en tuff tid då staden drabbades av bränder och nästintill ödelades av ryska trupper under det stora nordiska kriget år 1719. Efter kriget lyckades staden återhämta sig och blev återigen en storstad och var nu den tredje största i landet. Det var inte förrän år 1860 Malmö passerade i invånarantal och övertog platsen som Sveriges tredje största stad. Som industristad betraktad, inte minst inom textilindustrin, har Norrköping haft en betydande roll och stod under 1830-talet för 70% av hela landets klädestillverkning. Just textilindustrin var den dominerande näringsgrenen under nästan 400 år, men är nu så när som på utrotad i staden efter nedläggandet av flertalet fabriker. Idag är det framför allt papper, transport, IT och handel som tagit dess plats som de framstående branscherna i staden. Norrköping blev, precis som Linköping, en universitetsstad i början på 2000-talet och tillsammans marknadsför sig grannstäderna idag som East Sweden, eller den Fjärde storstadsregionen. Detta har bidragit till att regionen blivit mer attraktiv och många småföretag med anknytning till universitetet har har börjat dyka upp i staden.

Hitta lediga hus i Norrköping. Söker du hus i Norrköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Norrköping än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Norrköping är den tionde största staden i Sverige och ligger i nordöstra delarna av Östergötland. I staden ligger det högteknologiska och digitala science centret Visualiseringscenter C, som bjuder sina besökare på interaktiva utställningar i 3D, och det mer klassiska Arbetets museum. Det senare är beläget i byggnaden Strykjärnet som fått sitt namn från sin säregna form.


Hitta hus att hyra i Norrköping

Letar du efter hus att hyra i Norrköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Norrköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Norrköping på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Norrköping, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Norrköping

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Norrköping. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Norrköping som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Norrköping?

I Norrköping hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Norrköping baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Östergötland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Norrköping?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Norrköping .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Norrköping?

Priset på en hyresfastighet i Norrköping beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Norrköping.