Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Sundsvall

Hitta hus att hyra i Sundsvall på listan med lediga hus att hyra i Sundsvall nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Sundsvall och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Sundsvall. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Sundsvall. Mer info om hus att hyra i Sundsvall.
Du har sökt efter Hus att hyra i Sundsvall. Mer info om hus att hyra i Sundsvall.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Sundsvall. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Sundsvall på listan med lediga hus att hyra i Sundsvall nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Sundsvall och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Sundsvall. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Sundsvall

Med sina dryga 50 000 invånare är Sundsvall Norrlands tredje största tätort. I Sundsvall kommun bor det runt 100 000 personer. Sundsvall är beläget vid kusten och är Medelpads enda stad. På grund av en brand i slutet av 1800-talet finns det idag endast stenhus i centrala Sundsvall, och stsdskärnan kallas ofta Stenstaden. År 2014 stod Sundsvallsbron klar. Bron är Sveriges längsta motorvägsbro med sina dryga 2000 meter och sträcker sig över Sundsvallsfjärden. Sedan några är tillbaka är Sundsvalls slogan “Norrlands Huvudstad”, en slogan som även varumärksskyddades år 2007. Mittunversitetet är ett statligt Universitet i Sverige med campus på olika orter, bland annat Sundsvall. Forskningen som bedrivs på campus Sundsvall har fokus på skogsindustri och informationsindustri. I kulturväg finns det flera museum i staden, bland annat Fotomuseet. Sundsvall har även en konstskola med årliga utställningar på våren. I  Mediahuset samlas Sundsvalls mediaorganisationer - radio, TV och tidningar. Sundsvall är även känt som körernas stad med många populära körer.

Sundsvall är beläget mitt i Sverige och fungerade tidigt som en viktig plats för transporter mellan norra och södra Sverige. Staden fungerar även som en utgångspunkt för transporter mot inlandet till Jämtland och vidare till Trondheim i Norge. E4:an korsar Sundsvall och Sundsvall är även är start/slutpunkt för Europavägen E14. Järnvägstrafiken till och från Sundsvall trafikeras bland annat av SJ och Norrtåg. Förutom industriernas egna hamnar finns det även två hamnar i staden. 20 kilometer norr om Sundsvall ligger Sundsvall-Timrå Airport som har reguljärtrafik till och från Göteborg, Luleå, Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma och Visby (sommartid). I klimatväg har Sundsvall fyra tydliga årstider. Högsta medeltemeraturen i juli är 21°C och lägsta medeltemperaturen i januari är -14°C.


Hitta hus att hyra i Sundsvall

Letar du efter hus att hyra i Sundsvall? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Sundsvall som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Sundsvall på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Sundsvall, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Sundsvall

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Sundsvall. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Sundsvall som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Sundsvall?

I Sundsvall hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Sundsvall baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Västernorrland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Sundsvall?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Sundsvall .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Sundsvall?

Priset på en hyresfastighet i Sundsvall beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Sundsvall.