Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Lägenhet att hyra i Karlskoga

Hitta lägenhet att hyra i Karlskoga på listan med lediga lägenheter att hyra i Karlskoga nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Karlskoga och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Karlskoga. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Karlskoga. Mer info om lägenhet att hyra i Karlskoga.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Karlskoga. Mer info om lägenhet att hyra i Karlskoga.

Hitta lägenhet att hyra i Karlskoga på listan med lediga lägenheter att hyra i Karlskoga nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Karlskoga och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Karlskoga. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Karlskoga

Drygt 6 mil öster om Karlstad och 4 mil väster om Örebro ligger Karlskoga. Karlskoga är en stad för dig som föredrar ett aktivt liv. Här finns det aktiviteter inom en mängd olika kategorier, alltifrån de sportiga utomhusaktiviteter så som vandring, kanot och fiske till dressin eller bowling. Sevärdheterna är många i staden. Exempel på värda besök är Karlskoga Konsthall och Kulturcentrum Berget. En av Karlskogas mest uppskattade verksamheter är Boda Borg experience center. I utbildningsväg finns det 11 grundskolor, två gymnasieskolor och en folkhögskola. Den mest populära sporten, sett till publikantal, i staden är ishockey. I kommunikationsväg löper E18 genom staden och det finns flera busslinjer till omkringliggande städer och orter. Sedan 1966 trafikeras järnvägen endast med godstrafik och närmaste tågstation för passagerare finns i Degerfors. Utöver detta finns det en mindre lokal flygplats starx utanför Karlskoga centrum, Karlskoga flygplats. Karlskoga Flygplats AB har kommunens uppdrag att driva och förvalta flygplatsen. Länge dominerade arbetsmarknaden i staden av försvarsindustrin och den kemiska industrin. Idag ser näringslivet annorlunda ut i Karlskoga. Staden har fortfarande fokus på en högteknologiska industrin mer är mer differentierat, mycket tack vare samarbetet med Örebro och Karlstad Univeriteten. Alfred Nobel Science Park fungerar som kopplingen mellan företag, forskare och samhällets aktörer och syftar till att skapa en attraktiv mötesplats för människor, företag och kapital i regionen. Idag finns det äver 2300 registrerade företag i staden och de största företagen är Transcom, SAAB Dynamics och BAE Systems.


Hitta lägenhet att hyra i Karlskoga

Letar du efter lägenhet att hyra i Karlskoga? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Karlskoga som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Karlskoga på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Karlskoga, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Karlskoga

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Karlskoga. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Karlskoga som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Karlskoga?

I Karlskoga hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Karlskoga baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Örebro län kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Karlskoga?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Karlskoga .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Karlskoga?

Priset på en hyresfastighet i Karlskoga beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Karlskoga.