Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

5 rum lägenhet att hyra i Helsingborg

Hitta lägenhet att hyra i Helsingborg på listan med lediga lägenheter att hyra i Helsingborg nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Helsingborg och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Helsingborg. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Helsingborg. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Helsingborg.
Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Helsingborg. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Helsingborg.

Hitta lägenhet att hyra i Helsingborg på listan med lediga lägenheter att hyra i Helsingborg nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Helsingborg och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Helsingborg. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker 5 rums lägenhet i Helsingborg

Helsingborg grundades år 1085 och tillhör således en av Nordens äldsta städer. Staden tros ha fått sitt namn från ordet ”helsing” som betyder hals och därmed syftar till den smala passagen i Öresund. Den strategiska positionen har inneburit att Helsingborg varit en viktig befästning ända sedan vikingatiden. Stadens symbol är ”Kärnan” som är ett bevarat torn av den medeltida borgen Helsingborgs slott. Kärnan, som byggdes under tidigt 1300-tal, ligger i Slottshagsparken och används idag till medeltida utställningar. I norra delarna av staden ligger slottet Sofiero. Efter att ha tillbringat en sommar, år 1864, i området köpte kronprins Oscar II och kronprinsessan Sofia marken och lät året därefter bygget av slottet påbörjas, samt lämnade sitt hem i Stockholm för att flytta hit permanent. År 1973, när dåvarande kung Gustaf VI Adolf dog, fick Helsingborg stad slottet i gåva och öppnade upp det för allmänheten. Sofiero har en 15 hektar stor trädgård och används idag främst till utställningar och konserter, och blev 2010 utsedd till Europas vackraste park. På det attraktiva läget i Norra hamnen i Helsingborg ligger Dunkers kulturhus som ritades av den danske arkitekten Kim Utzon (vars far Jörn Utzon ritade Operahuset i Sydney). Dunkers kulturhus är en samlingsplats för kultur och scenkonst av olika slag med stora utställningshallar och en restaurang med fantastisk utsikt över sundet.

Hitta lediga lägenheter i Helsingborg. Söker du lägenhet i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Helsingborg än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg är Skånes näst största stad med över 140 000 invånare. Staden ligger vid den smalaste delen av Öresund, endast 3 750 meter från danska Helsingör. Stadens geografiska läge har gjort den till en betydelsefull hamn- och industristad.


Hitta 5 rums lägenhet att hyra i Helsingborg

Letar du efter 5 rums lägenhet att hyra i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya 5 rums lägenheter att hyra i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella 5 rums lägenhet att hyra i Helsingborg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Helsingborg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 5 rums lägenhet att hyra i Helsingborg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 5 rums lägenhet att hyra i Helsingborg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Helsingborg?

I Helsingborg hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Helsingborg baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Helsingborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Helsingborg .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Helsingborg?

Priset på en hyresfastighet i Helsingborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Helsingborg.