Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Söderort

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Söderort på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Söderort nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Söderort och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Söderort. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Söderort. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Söderort.
Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Söderort. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Söderort.

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Söderort på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Söderort nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Söderort och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Söderort. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker 5 rums lägenhet i Stockholm Söderort


Söderortär beläget på den norra delen av ön Södertörn som länge var klassat som en halvö men har sedan 2014 omklassificerats till en ö och därmed är Sveriges trejde största efter Gotland och Öland. Stadsområdet grundades 1913 och bebyggelsen har växt fram successivt. Aspudden byggdes redan på tidigt 1900-tal och följdes snart av andra områden i anslutning till Södermalm. Bebyggelsen började stegvis sträcka sig längre och inom de kommande tre decennierna växte stadsdelar som Mälarhöjden, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö och Gamla Enskede fram. Vid tunnelbanans utbyggnad på 1950- 1960- och 1970-talet utvidgades Söderortytterligare när förorter i anslutning till tunnelbanan, som Skärholmen, Högdalen, Hägsätra och Farsta började byggas. Idag är Söderort ett mycket stort stadsområde med en befolkning på cirka 350 000 personer, vilket är mer än en tredjedel av hela stadens befolkning. Trots sin storlek saknar Söderortfortfarande större arbetsplatsområden vilket lett till att över 70% av invånarna arbetar utanför stadsområdet. En av de större arbetsplatserna i området är arenan Globen som invigdes av prins Bertil 1989. Globen är världens största sfäriska byggnad och är, förutom en välkänd konsertarena, Sveriges nationalarena för ishockey. Bara ett fåtal hundra meter från Globen ligger även idrotts- och evenemangsarenan Tele2 arena som är hemmaarena för fotbollslagen Djurgårdens IF och Hammarby IF.

Hitta lediga lägenheter i Stockholm Söderort. Söker du lägenhet i Stockholm Söderort, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Söderort än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Stockholm Söderort är ett stort stadsområde innehållandes 52 olika stadsdelar och räknas, i runda svängar, vara allt som ligger söder om Södermalm. Stora delar av stadsområdet har länge förknippats med industri vilket fortsatt är tydligt i stadsdelen Västberga som än domineras av industriområde. Men såväl Västberga som andra stadsdelar har blivit allt mer attraktiva bostadsområden.


Hitta 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Söderort

Letar du efter 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Söderort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya 5 rums lägenheter att hyra i Stockholm Söderort som passar dig. Du kan se alla de aktuella 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Söderort på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Stockholm Söderort, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Söderort

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Söderort. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Stockholm Söderort som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Söderort?

I Stockholm Söderort hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Söderort baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Söderort?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Söderort .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Söderort?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Söderort beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Söderort.