Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

1 rum lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter 1 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden. Mer info om 1 rum lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden.
Du har sökt efter 1 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden. Mer info om 1 rum lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden.

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker 1 rums lägenhet i Stockholm Vasastaden

Vasastan med sin vackra arkitektur har varit platsen för inspelningen av flertalet svenska filmer. Bland annat har Roy Anderssons debutfilm En Kärlekshistoria; Bo Widebergs kriminalthriller Mannen på taket; samt Astrid Lindgrens Karlsson på taket utspelat sig just i denna stadsdel. Vasastan gränsar till Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Norra Djurgården och Solna och innefattar alla adresser vars postnummer börjar på 113. Vasastaden är en mycket karaktäristisk och charmig stadsdel med många mindre vintagebutiker, caféer och restauranger. Stadsdelen står som hem till Stockholms stadsbibliotek som ritades av Gunnar Asplund och invigdes 1928. Byggnaden är ritad i svensk tjugotalsklassicism, en stil som internationellt sett kallades ”Swedish grace”. I Vasastan ligger även Sven-Harrys konstmuseum som färdigställdes i mars 2011. Byggnaden är belägen i Vasaparken och inrymmer såväl museum och konsthallar som lägenheter och kommersiella lokaler. Med sin vackra fasad av guldskimrande paneler hamnade byggnaden på fjärde plats i Årets Stockholmsbyggnad 2012. De största och mest välkända gatorna i stadsdelen är Odengatan, Sveavägen, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Då Vasastan kommit att bli ett mycket attraktivt område är bostadspriserna något högre än genomsnittet i Stockholm Innerstad, och detsamma gäller för genomsnittsinkomsten för de som bor i denna stadsdel.

Hitta lediga lägenheter i Stockholm Vasastaden. Söker du lägenhet i Stockholm Vasastaden, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Vasastaden än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Vasastaden kallas i folkmun Vasastan och ligger i Norrmalms stadsdelsområde i Stockholm Innerstad. Namnet härleds från Vasagatan som fick sitt namn från Vasabron, som i sin tur fått sitt namn från Gustav Vasas staty i Gamla stan. Den kanske kändaste personen som kan sammankopplas med Vasastan är Astrid Lindgren, som bodde i stadsdelen i över 70 år.


Hitta 1 rums lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden

Letar du efter 1 rums lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya 1 rums lägenheter att hyra i Stockholm Vasastaden som passar dig. Du kan se alla de aktuella 1 rums lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 1 rums lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 1 rums lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Stockholm Vasastaden som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Vasastaden?

I Stockholm Vasastaden hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Vasastaden baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Vasastaden .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Vasastaden.