Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Lägenheter att hyra i Piteå

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Piteå. Mer info om lägenheter att hyra i Piteå.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Piteå. Mer info om lägenheter att hyra i Piteå.

Värt att veta när du söker lägenhet i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.


Hitta lägenhet att hyra i Piteå

Letar du efter lägenhet att hyra i Piteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Piteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Piteå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Piteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Piteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Piteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Piteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Piteå?

I Piteå hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Piteå baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Norrbotten kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Piteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Piteå .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Piteå?

Priset på en hyresfastighet i Piteå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Piteå.