Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lägenheter att hyra i Landskrona

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Landskrona. Mer info om lägenheter att hyra i Landskrona.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Landskrona. Mer info om lägenheter att hyra i Landskrona.

Värt att veta när du söker lägenhet i Landskrona

Landskrona ligger drygt 3 mil nordväst om Lund. "Vad här är vackert, just nu. Man kunde bjuda hit folk och låta dem betala för att få sitta vid vår strand och se sundet." - de vackra orden skrev Selma Lagerlöf om Landskrona under tiden som hon var bosatt i Landskrona på sena 1800-talet. Landskrona ligger beläget vid Öresund och vissa klara dagar kan man se ända till Köpenhamn och Öresundsbron. I kulturväg finns det flera populära återkommande evanemang varje år, exempel på dessa är Kulturnatten, Landskronagalan och Landskrona Trädgårsgille. Staden har en lång historia som industristad där varvet har spelat en betydande roll för området. Ett sockerimperium och flygplanstillverkning har också satt sina spår i staden. Idag har staden ett god företagsklimat tack vare ett väl utbyggt vägnät, en hamn, goda tåg- och flygförbindelser samt ett välutvecklat IT- och telenät. Näringslivet präglas idag av tillverkningsindustrin där de största områdena är maskin, transportmedel, livsmedel, metall, gummi och plast. Andelen tjänsteföretag är relativt låg i Landskrona. Företag som har valt att placera sina verksamheter i staden, och som även är stora arbetsgivare, är DSV AB, Enercon och Santa Maria AB.


Hitta lägenhet att hyra i Landskrona

Letar du efter lägenhet att hyra i Landskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Landskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Landskrona på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Landskrona, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Landskrona

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Landskrona. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Landskrona som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Landskrona?

I Landskrona hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Landskrona baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Landskrona?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Landskrona .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Landskrona?

Priset på en hyresfastighet i Landskrona beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Landskrona.