Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Lägenheter att hyra i Kristinehamn

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Kristinehamn. Mer info om lägenheter att hyra i Kristinehamn.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Kristinehamn. Mer info om lägenheter att hyra i Kristinehamn.

Värt att veta när du söker lägenhet i Kristinehamn

Drygt 4 mil öster om Karlstad ligger Kristinehamn. Stadens smeknamn "Lusasken" kommer ifrån Lusseasken som i sin tur kommer ifrån en insamling till fattiga sjömän. Insamlingen töms än idag på Luciadagen och pengarna går till Sjöräddningssällskapets verksamhet. Sedan 2011 är även Kristinehamn varumärktskyddad som Sveriges Cupcake City, eftersom det årligen arrangeras cupcakekalas i maj månad. I staden finns det tre gymnasieskolor och en folkhögskola, Krisitinehamns folkhögskola, KPS. I kulturväg finns det ett konstmuseum som bland annat huserat utställningar av Alvar Aalto och Picasso. Ett annat välkänt riktmärke för staden är Picassoskulpturen på strandudden. Idag finns det drygt 1500 företag registrerade i Kristinehamn, varav cirka 800 av dessa är aktiebolag. Kristinehamns kommun är stadens största arbetsgivare tillika Värmalnds län fjärde största arbetsgivare. Stadens störsa privata arbetsgivare är Roll-Royce, tillverkare av bland annat propellrar, vattenjet och andra system för framdrivning av fartyg. Andra stora arbetsgivare i staden är Casco, Akzo Nobel och Wiréns Åkeri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att ta sig till och från Kristinehamn. Europavägen 18 (Oslo - Stockholm) samt riksväg 26 löper genom staden. Det finns långdistansbussar till bland annat Oslo, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Värnens näststörsta hamn ligger i Kristinehamn och drivs av Vänerhamn AB. Staden ligger även längs Värmlandsbanan och Inlandsbanan och det är möjligt att via tåg åka till bland annat Karlstad, Oslo, Örebro, Stockholm, Göteborg och Trollhättan. Hotell- och konferensmöjligheterna är goda i Kristinehamn.


Hitta lägenhet att hyra i Kristinehamn

Letar du efter lägenhet att hyra i Kristinehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Kristinehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Kristinehamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Kristinehamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Kristinehamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Kristinehamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Kristinehamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Kristinehamn?

I Kristinehamn hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Kristinehamn baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Värmland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Kristinehamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Kristinehamn .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Kristinehamn?

Priset på en hyresfastighet i Kristinehamn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Kristinehamn.