Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Halmstad

Hitta rum att hyra i Halmstad på listan med lediga rum att hyra i Halmstad nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Halmstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Halmstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Rum att hyra i Halmstad. Mer info om rum att hyra i Halmstad.
Du har sökt efter Rum att hyra i Halmstad. Mer info om rum att hyra i Halmstad.

Hitta rum att hyra i Halmstad på listan med lediga rum att hyra i Halmstad nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Halmstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Halmstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker rum i Halmstad

Med sina dryga 58 000 invånare är Halmstad Sveriges 20:e största tätort i Sverige. Staden är en hamnstad beläget vid Nissans mynning ut i Laholmsbukten, Kattegatt. Sommartid är Halmstad är en populär turistort med sina kilometerlånga stränder, uteliv och golfbanor. Hotell Tylösand, ägt av bland annat Per Gessle, är särskilt känd för sin after beach under högsommaren. Högskolan i Halmstad har 10 000 studenter fördelat på drygt 100 olika program och 50 olika kurser. Högskolans profil är utveckling av verksamhet, produkter livskvalitet. Kulturlivet är rikt i Halmstad. Flera kända artister kommer ifrån staden, Per Gessle, Linnea Henriksson och och operasångaren Rickard Söderberg. Utöver detta finns Hallands konstmuseum, Halmstads teater och Halmstads Stadsbibliotek. Halmstad har även ett levande föreningsliv med många sportföreningar som bland annat fotbollsklubben Halmstad BK och handbollsklubben HK Drott.

Halmstad är beläget söder om Varberg och norr om Båstad, på Sveriges västra sida. Precis utanför Halmstad passerar E6 som löper från Köpenhamn/Malmö till Göteborg/Oslo. 10 minuter nordväst om Halmstad ligger Halmstad City Airport med flygtrafik som tarfikeras av Skyways. Tågtrafiken till och från staden trafikeras av Öresundståg, SJ och Krösatågen. Halmstad Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från Halmstad centrum. Halmstad har ett milt klimat. Högsta medeltemperaturen är i augusti på 21°C och lägsta medeltemperaturen är i januari och februari på 0°C.


Hitta rum att hyra i Halmstad

Letar du efter rum att hyra i Halmstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum att hyra i Halmstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Halmstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Halmstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Halmstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Halmstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Halmstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Halmstad?

I Halmstad hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Halmstad baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Halland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Halmstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Halmstad .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Halmstad?

Priset på en hyresfastighet i Halmstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Halmstad.