Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Östersund

Hitta rum att hyra i Östersund på listan med lediga rum att hyra i Östersund nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Östersund och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Östersund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Rum att hyra i Östersund. Mer info om rum att hyra i Östersund.
Du har sökt efter Rum att hyra i Östersund. Mer info om rum att hyra i Östersund.

Hitta rum att hyra i Östersund på listan med lediga rum att hyra i Östersund nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Östersund och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Östersund. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker rum i Östersund

Drygt 15 mil nordväst om Sundsvall ligger Östersund, mitt i Jämtland. Östersund markandsförs som "Vinterstaden" av den egna kommunen. Staden har lång historia med vintersport och har genom åren arrangerat många världsmästerskap. Exempel på sporter är skidskytte, skidorientering, skridskoåkning och skidlöpning och skotercross. Mittuniversitetet har ett campus i Östersund och erbjuder en mängd olika kurser och program. Värt att nämna är att Östersund är en av Sveriges kafétätaste städer, sett till antalet invånare. Kafélivet har en lång tradition i staden och var tidigt viktiga samlingsplatser för nöjes-, förenings- och sällskapsliv. Precis som i resten av Jämtland så domineras Östersund av småföretagande. Detaljhandeln omsätter 30% mer än vad befolkningsunderlaget borde ge. De största företagen i staden är, sett till antala anställda, Aditro, Svenska Dagbladet och Kornboden. I Östersund finns ävn ett av Mittuniversitetets campus, vilket fungerar som en stabil rekryteringsbas för företag verksamma inom affärsutveckling, elektronikproduktion och mjukvaruutveckling. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa till och från Östersund. Åre Östersund Airport ligger endast 11 km från centrum och erbjuder flygningar till Stockholm, Luleå och vissa charterdestinationer under säsong. Utöver detta finns det goda förbindelser med tåg och buss. Europavägarna 14 och 45 löper båda genom staden.


Hitta rum att hyra i Östersund

Letar du efter rum att hyra i Östersund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum att hyra i Östersund som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Östersund på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Östersund, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Östersund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Östersund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Östersund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Östersund?

I Östersund hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Östersund baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Jämtland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Östersund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Östersund .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Östersund?

Priset på en hyresfastighet i Östersund beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Östersund.