Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
Visa på karta

Rum att hyra i Kristianstad

Du har sökt efter Rum som uthyres i Kristianstad.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker rum att hyra i Kristianstad
Du har sökt efter Rum som uthyres i Kristianstad.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Värt att veta när du söker rum att hyra i Kristianstad
Sortera efter

Värt att veta när du sökerrum i Kristianstad

Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum. Här hittar du lugnet med varierad natur men också spännande och annorlunda upplevelser, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Kommunen har omkring 85 000 invånare och av dem bor omkring 40 000 i staden Kristianstad. Den danske kungen Christian IV grundade staden Kristianstad 1614. Fästningsstaden Kristianstad var tänkt som en stad för försvar, hantverk och handel.  Handelstraditionen finns kvar.  Den kompakta stadskärnan har många butiker och serveringar och i utkasten av staden finns flera handelsområden. Kristianstad utsågs 2014 till Årets stadskärna.

Kristianstad ligger i södra Sverige i Skåne län. I Kristianstad är det lägsta punkt i Sverige. Strax intill E22 några utanför Kristianstad på en plats i Kristianstads vattenrike är markpunkt som inte är grävd. Markpunktet är 2,32 meter under havsnivån.


Hitta rum att hyra i Kristianstad

Letar du efter rum att hyra i Kristianstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  rum att hyra i Kristianstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Kristianstad på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Kristianstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Kristianstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Kristianstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Kristianstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Kristianstad?

I Kristianstad hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Kristianstad baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Kristianstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i [ CITY_NAME] .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Kristianstad?

Priset på en hyresfastighet i Kristianstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Kristianstad.