Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Nynäshamn

Hitta rum att hyra i Nynäshamn på listan med lediga rum att hyra i Nynäshamn nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Nynäshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Nynäshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Rum att hyra i Nynäshamn. Mer info om rum att hyra i Nynäshamn.
Du har sökt efter Rum att hyra i Nynäshamn. Mer info om rum att hyra i Nynäshamn.

Hitta rum att hyra i Nynäshamn på listan med lediga rum att hyra i Nynäshamn nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Nynäshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Nynäshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker rum i Nynäshamn

Drygt 5 mil söder om Södertälje ligger Nynäshamn, en stad som lever av och för sin hamn. Hamnen har alltid spelat en viktig roll för staden. Redan 1903 startades bland annat båttrafiken till och från Gotland. Nynäshamn kommun har 1852 öar och blev utsedd til Årets båtkommun år 2020. Det finns flera skolor på grundskolenivå, en gymnasieskola, vuxenutbildning och en kulturskola. I kulturväg finns det i området många konsthantverk, runstenstäta omgivningar och en spännade hembygdshistoria. Dessutom finns det ett bibliotek med an anslutande konsthall och ett godsmagasin som regelbundet anordnar konst- och hantverksutställningar. Historiskt sett har Nynäshamn präglats av tillverkning av utrustning för telekommunikation samt raffinering av olja. Båda verksamheterna är nedlagda sedan år 2005 respektive år 1990, dock produceras fortfarande specialoljor på orten. Idag är turism och färjetrafik viktiga näringar för Nynäshamn. Andra mindre företag i Nynäshamn är mikrobryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri och Direktonik. Färjetrafiken i Nynäshamn är väl fungerande tack vare Nynäshamns naturliga hamn med ett djupt sund och nära öppet hav. Från hamnen finns det möjlighet att åka till Gotland året runt och även till Gotska Sandön under sommartid. Det finns två internationella linjer till Gdansk i Polen och till Ventspils och Liepaja i Lettland. Vaxholmsbolaget trafikerar sträckorna till de närbelagda öarna i Nynäshamns skärgård. Mellan Stockholm och Nynäshamn öppnades år 2008 en fyrfilig motorväg och arbetet med att förbättra järnvägen Nynäsbanan mellan södra Stockholm och Nynäshamn pågår. Utöver detta är Nynäshamn en del av Stockholm Business Alliance, ett parnerskap mellan 53 kommuner som tillsammans utvecklar regionen med fokus på att attrahera utländska investerare.


Hitta rum att hyra i Nynäshamn

Letar du efter rum att hyra i Nynäshamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum att hyra i Nynäshamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Nynäshamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Nynäshamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Nynäshamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Nynäshamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Nynäshamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Nynäshamn?

I Nynäshamn hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Nynäshamn baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholms län kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Nynäshamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Nynäshamn .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Nynäshamn?

Priset på en hyresfastighet i Nynäshamn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Nynäshamn.