Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hyresbostäder i Sjöbo

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Sjöbo. Mer info om hyresbostäder i Sjöbo .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Sjöbo. Mer info om hyresbostäder i Sjöbo .

Värt att veta när du söker hyresbostad i Sjöbo

Ovanför centrala Borås ligger stadsdelen Sjöbo, som sträcker sig från Borås Djurpark norrut till Öresjö. Det är i denna stadsdel som textilindustrin i Borås tog fart och expanderade, med start under mitten av 1900-talet. Belägenheten av området gör det enkelt att ta sig till innerstaden med både buss och bil på ca 10 minuter. Sjöboleden är också en effektiv kommunikationsled. Mitt på Sjöbo ligger Sjöbo torg, ett stadsdelscentrum med tydligt bevarad 1950-talsarkitektur. Många av områdets industrier är etablerade på den den södra och östra sidan, med många av dessa vid Björkhemsgatan. Närheten till service och natur, samt till innerstaden gör Sjöbo till ett attraktivt område med stor potential för utveckling från bland annat ett företagsperspektiv. I Sjöbo ligger Borås största vattenverk, Sjöbo Vattenverk.


Hitta hyresbostad i Sjöbo

Letar du efter hyresbostad i Sjöbo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Sjöbo som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Sjöbo - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Sjöbo, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Sjöbo

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Sjöbo. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Sjöbo som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Sjöbo?

I Sjöbo hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Sjöbo baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Sjöbo?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Sjöbo .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Sjöbo?

Priset på en hyresfastighet i Sjöbo beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Sjöbo.