Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hyresbostäder i Svedala

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Svedala. Mer info om hyresbostäder i Svedala .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Svedala. Mer info om hyresbostäder i Svedala .

Värt att veta när du söker hyresbostad i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta hyresbostad i Svedala

Letar du efter hyresbostad i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Svedala - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Svedala, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Svedala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Svedala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Svedala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Svedala?

I Svedala hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Svedala baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Skåne kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Svedala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Svedala .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Svedala?

Priset på en hyresfastighet i Svedala beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Svedala.