Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Hyresbostäder i Sollefteå

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Sollefteå. Mer info om hyresbostäder i Sollefteå .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Sollefteå. Mer info om hyresbostäder i Sollefteå .

Värt att veta när du söker hyresbostad i Sollefteå

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, en stad som lockar många fiskare för si lax- och öringfiske. I staden finns det flera grundskolor och två gymnasieskolor. I samarbete med Gudlav gymnasieskola drivs även ett skidgymnasium och ett naturbruksgymnasium. Förutom fiske så finns det även en skulptur i Ångemanälven i form av en Timmerflottare. i övrigt har Sollefteå ett rikt föreningsliv med över 350 registrerade föreningar inom en rad olika ämnen. Sollefteå är Sveriges näst största vattenproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.


Hitta hyresbostad i Sollefteå

Letar du efter hyresbostad i Sollefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Sollefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Sollefteå - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Sollefteå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Sollefteå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Sollefteå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Sollefteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Sollefteå?

I Sollefteå hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Sollefteå baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Västernorrland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Sollefteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Sollefteå .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Sollefteå?

Priset på en hyresfastighet i Sollefteå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Sollefteå.