Hus udlejes, Skellefteå, Klicka för att se adressFloravägen xx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 840735
  • Hus
  • 183 m2
  • 6
  • 11.000 Kroner

Ett fint radhus 2 km från gågatan

Uthyres i första hand till företag/tjänstemän antingen möblerad eller omöblerad, inflyttning kan ske omedelbart. Privatpersoner / familjer är också välkomna. Kallhyran till privatpersoner 11000 kr per månad alt förhandlas separat Hyresgästen betalar uppvärmningskostnader (c 20 000 kwh/år) och skriver eget elavtal eller tar över det befintliga. Elkostnaden för 4 personer är i snitt 2000-2100 kr/månad vid normal förbrukning sett över hela året

Varmhyran för företagen 225 kr/rum/natt vid minst 3 personer.

Kabel-TV med grundutbud ingår. Skellefteåkrafts bredband är kopplad till huset, sophämtning ingår. Huset ligger i närheten av Northvolt-bygget mittemellan byggplatsen och centrum. Avståndet till gågatan i centrum är 2 km. Radhusets planlösning passar utmärkt till minst 4 tjänstemän (varsitt rum med fönster). Huset har garage, en uteparkeringsplats och ytterligare parkeringsplatser med el finns att hyra på 60m avstånd på Moröns bönhus.

Huset är på 3 våningar (183 kvadrat) och tillämpar sig väl till en större familj alternativt till 4 tjänstemän. I bottenvåningen finns en renoverad bastuavdelning/badrum, tvättstuga och ett stort sovrum med egen ingång från altan. Kök, toalett och vardagsrum finns i mellanvåningen (huvudingång) och övervåningen består av tre sovrum samt ett badrum/toalett. Adressen är Floravägen 11 i Skellefteå (Morön).