Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Ljungby

Hitta hus att hyra i Ljungby på listan med lediga hus att hyra i Ljungby nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Ljungby och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Ljungby. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Ljungby. Mer info om hus att hyra i Ljungby.
Du har sökt efter Hus att hyra i Ljungby. Mer info om hus att hyra i Ljungby.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Ljungby. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Ljungby på listan med lediga hus att hyra i Ljungby nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Ljungby och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Ljungby. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Ljungby

Drygt 7 mil öster om Halmstad ligger Ljungby. De centrala delarna i Ljungby är byggt i ett rutmönster med järnvägen, och några vägar löper parallellt med den på diagonalen. Värt att nämna är dock att järnvägen inte används och är uppbruten på flera ställen. I centrum finns några av de traditionella kedjorna så som Kapp Ahl, Lindex och Dressman. I staden ligger även Ljungby Lasarett som är ett akutsjukhus med vårdavdelningar, operationsavdelning samt ett sort antal specialistmottagningar. Exempel på företag som är etablerade i Ljungby är Svetruck, Wascator och Electrolux. Dessa företag är verksamma inom truck-, tvättmaskin och vitvaruindustrin. Vid E4:an södra infart mot Ljungby finns det ett handelsområdet Ljungby Porten. Där finns bland annat CityGross, Jysk, Intersport, Elgiganten och Biltema. Området expanderar och byggs successivt ut för varje år. I kommunikationsväg löper Europaväg 4 strax utanför Ljungby och det finns goda bussförbindelser i området. Närmaste tågstation är Alvesta, en av Sveriges klassiska järnvägsknutar. Ljungbys närmaste flygplatser ligger i Halmstad, Jönköping och Växjö. Ljungby har även en mindre flygplats 13 km norr om stadskärnan. Dock används flygplatsen inte till reguljärflyg eller godstrafik, utan till taxiflyg och sportflyg.


Hitta hus att hyra i Ljungby

Letar du efter hus att hyra i Ljungby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Ljungby som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Ljungby på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Ljungby, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Ljungby

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Ljungby. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Ljungby som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Ljungby?

I Ljungby hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Ljungby baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Kronoberg kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Ljungby?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Ljungby .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Ljungby?

Priset på en hyresfastighet i Ljungby beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Ljungby.