Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Hitta hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården.
Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Stockholm Gärdet/Djurgården. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Hitta lediga hus i Stockholm Gärdet/Djurgården. Söker du hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.


Hitta hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Letar du efter hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Gärdet/Djurgården?

I Stockholm Gärdet/Djurgården hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården.