Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra på Gärdet/Djurgården

Hitta ditt nya hus på Gärdet/Djurgården på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus på Gärdet/Djurgården. Hyr hus på Gärdet/Djurgården här. Lycka till! Mer info om hyra hus på Gärdet/Djurgården.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

1 bostäder hittade

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter lediga hus på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Gärdet/Djurgården. Hitta lediga hus på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra ett ledigt hus på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Guide: Så hittar du ett hus på Gärdet/Djurgården

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus på Gärdet/Djurgården. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset på Gärdet/Djurgården!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra på Gärdet/Djurgården. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Gärdet/Djurgården ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus på Gärdet/Djurgården

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Gärdet/Djurgården. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Gärdet/Djurgården. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lediga lägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga hus på Gärdet/Djurgården, lediga rum på Gärdet/Djurgården, lediga bostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder på Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, lediga hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, lägenheter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården, hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyresrätt på Gärdet/Djurgården, lägenhet på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostad på Gärdet/Djurgården, studentbostad på Gärdet/Djurgården, studentlägenhet på Gärdet/Djurgården och hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus på Gärdet/Djurgården som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus på Gärdet/Djurgården ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter att hyra ett hus på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Gärdet/Djurgården. Hitta ditt nya hus på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra ett hus på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av hus på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av hus på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad på Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätt på Gärdet/Djurgården, hyra hus på Gärdet/Djurgården, hyra rum på Gärdet/Djurgården, hyra bostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad på Gärdet/Djurgården, hyra studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller hyra hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Lediga hus på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter ett ledigt hus på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Gärdet/Djurgården. Hitta ett ledigt hus på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra ett ledigt hus på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad på Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt på Gärdet/Djurgården, ledigt hus på Gärdet/Djurgården, ledigt rum på Gärdet/Djurgården, ledig bostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad på Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet på Gärdet/Djurgården eller ledig hyreslägenhet på Gärdet/Djurgården.

Hus på Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter ett hus på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Gärdet/Djurgården. Hitta en bostad och lägenhet på Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen på Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra ett hus  på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av hus på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Gärdet/Djurgården, hyresbostäder på Gärdet/Djurgården, hyresrätter på Gärdet/Djurgården, hus på Gärdet/Djurgården, rum på Gärdet/Djurgården, bostäder på Gärdet/Djurgården, studentbostäder på Gärdet/Djurgården, studentlägenheter på Gärdet/Djurgården eller hyreslägenheter på Gärdet/Djurgården.

Värt att veta när du söker hus i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Hitta lediga hus  på Gärdet/Djurgården. Söker du hus på Gärdet/Djurgården, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder  på Gärdet/Djurgården än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.

Sök på väg- eller gatunamn i Gärdet/Djurgården