Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Hammarbyhamnen

Hitta ditt nya hus i Hammarbyhamnen på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Hammarbyhamnen. Hyr hus i Hammarbyhamnen här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Hammarbyhamnen.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående bostäder som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Hammarbyhamnen

Är du på jakt efter lediga hus i Hammarbyhamnen så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Hammarbyhamnen. Hitta lediga hus i Hammarbyhamnen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Hammarbyhamnen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Hammarbyhamnen först. När du vill hyra ett ledigt hus i Hammarbyhamnen är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Hammarbyhamnen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Hammarbyhamnen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Hammarbyhamnen, lediga hyresbostäder i Hammarbyhamnen, lediga hyresrätter i Hammarbyhamnen, lediga hus i Hammarbyhamnen, lediga rum i Hammarbyhamnen, lediga bostäder i Hammarbyhamnen, lediga studentbostäder i Hammarbyhamnen, lediga studentlägenheter i Hammarbyhamnen eller lediga hyreslägenheter i Hammarbyhamnen.

Guide: Så hittar du ett hus i Hammarbyhamnen

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Hammarbyhamnen? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Hammarbyhamnen. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Hammarbyhamnen!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Hammarbyhamnen. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Hammarbyhamnen ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Hammarbyhamnen

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Hammarbyhamnen. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Hammarbyhamnen. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Hammarbyhamnen, hyra hus i Hammarbyhamnen, hyra rum i Hammarbyhamnen, hyra bostad i Hammarbyhamnen, hyra hyresbostad i Hammarbyhamnen, hyra studentbostad i Hammarbyhamnen, hyra hyresrätter i Hammarbyhamnen, hyra hyreslägenhet i Hammarbyhamnen, ledig hyresrätt i Hammarbyhamnen, ledig lägenhet i Hammarbyhamnen, ledigt hus i Hammarbyhamnen, ledigt rum i Hammarbyhamnen, ledig hyresbostad i Hammarbyhamnen, ledig bostad i Hammarbyhamnen, ledig studentbostad i Hammarbyhamnen, ledig studentlägenhet i Hammarbyhamnen, ledig hyreslägenhet i Hammarbyhamnen, lediga hyresrätter i Hammarbyhamnen, lediga lägenheter i Hammarbyhamnen, lediga hyresbostäder i Hammarbyhamnen, lediga hus i Hammarbyhamnen, lediga rum i Hammarbyhamnen, lediga bostäder i Hammarbyhamnen, lediga studentbostäder i Hammarbyhamnen, lediga studentlägenheter i Hammarbyhamnen, lediga hyreslägenheter i Hammarbyhamnen, hyresbostäder i Hammarbyhamnen, hyresrätter i Hammarbyhamnen, lägenheter i Hammarbyhamnen, hus i Hammarbyhamnen, rum i Hammarbyhamnen, bostäder i Hammarbyhamnen, studentbostäder i Hammarbyhamnen, studentlägenheter i Hammarbyhamnen, hyreslägenheter i Hammarbyhamnen, hyresbostad i Hammarbyhamnen, hyresrätt i Hammarbyhamnen, lägenhet i Hammarbyhamnen, hus i Hammarbyhamnen, rum i Hammarbyhamnen, bostad i Hammarbyhamnen, studentbostad i Hammarbyhamnen, studentlägenhet i Hammarbyhamnen och hyreslägenhet i Hammarbyhamnen

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Hammarbyhamnen som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Hammarbyhamnen ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Hammarbyhamnen

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Hammarbyhamnen så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Hammarbyhamnen. Hitta ditt nya hus i Hammarbyhamnen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Hammarbyhamnen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Hammarbyhamnen först. När du vill hyra ett hus i Hammarbyhamnen är det viktigt att veta vilken typ av hus i Hammarbyhamnen som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Hammarbyhamnen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Hammarbyhamnen, hyra hyresbostad i Hammarbyhamnen, hyra hyresrätt i Hammarbyhamnen, hyra hus i Hammarbyhamnen, hyra rum i Hammarbyhamnen, hyra bostad i Hammarbyhamnen, hyra studentbostad i Hammarbyhamnen, hyra studentlägenhet i Hammarbyhamnen eller hyra hyreslägenhet i Hammarbyhamnen.

Lediga hus i Hammarbyhamnen

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Hammarbyhamnen så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Hammarbyhamnen. Hitta ett ledigt hus i Hammarbyhamnen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Hammarbyhamnen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Hammarbyhamnen först. När du vill hyra ett ledigt hus i Hammarbyhamnen är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Hammarbyhamnen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Hammarbyhamnen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Hammarbyhamnen, ledig hyresbostad i Hammarbyhamnen, ledig hyresrätt i Hammarbyhamnen, ledigt hus i Hammarbyhamnen, ledigt rum i Hammarbyhamnen, ledig bostad i Hammarbyhamnen, ledig studentbostad i Hammarbyhamnen, ledig studentlägenhet i Hammarbyhamnen eller ledig hyreslägenhet i Hammarbyhamnen.

Hus i Hammarbyhamnen

Är du på jakt efter ett hus i Hammarbyhamnen så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Hammarbyhamnen. Hitta en bostad och lägenhet i Hammarbyhamnen genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Hammarbyhamnen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Hammarbyhamnen först. När du vill hyra ett hus  i Hammarbyhamnen är det viktigt att veta vilken typ av hus i Hammarbyhamnen som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Hammarbyhamnen, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Hammarbyhamnen, hyresbostäder i Hammarbyhamnen, hyresrätter i Hammarbyhamnen, hus i Hammarbyhamnen, rum i Hammarbyhamnen, bostäder i Hammarbyhamnen, studentbostäder i Hammarbyhamnen, studentlägenheter i Hammarbyhamnen eller hyreslägenheter i Hammarbyhamnen.

Värt att veta när du söker hus i Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.

Hitta lediga hus i Hammarbyhamnen. Söker du hus i Hammarbyhamnen, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Hammarbyhamnen än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Det som en gång i tiden – precis som områdets namn Hammarbyhamnen vittnar om – var plats för en av Stockholms mest centrala hamnverksamheter har sakterligen byggts om till minskad hamnverksamhet och istället blivit ett av huvudstadens mest eftertraktade bostadsområden.

Sök på väg- eller gatunamn i Hammarbyhamnen