Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Bostad att hyra i Stockholm Västerort

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Västerort nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostad att hyra att hyra i Stockholm Västerort. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Västerort .
Du har sökt efter bostad att hyra att hyra i Stockholm Västerort. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Västerort .

Lediga bostäder i Stockholm Västerort

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Västerort så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Västerort. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Västerort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Västerort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Västerort först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Västerort är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Västerort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Västerort, lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, lediga hyresrätter i Stockholm Västerort, lediga hus i Stockholm Västerort, lediga rum i Stockholm Västerort, lediga bostäder i Stockholm Västerort, lediga studentbostäder i Stockholm Västerort, lediga studentlägenheter i Stockholm Västerort eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Västerort.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Västerort

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Västerort? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Västerort. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Västerort!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Västerort. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Västerort ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Västerort

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Västerort. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Västerort. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Västerort, hyra hus i Stockholm Västerort, hyra rum i Stockholm Västerort, hyra bostad i Stockholm Västerort, hyra hyresbostad i Stockholm Västerort, hyra studentbostad i Stockholm Västerort, hyra hyresrätter i Stockholm Västerort, hyra hyreslägenhet i Stockholm Västerort, ledig hyresrätt i Stockholm Västerort, ledig lägenhet i Stockholm Västerort, ledigt hus i Stockholm Västerort, ledigt rum i Stockholm Västerort, ledig hyresbostad i Stockholm Västerort, ledig bostad i Stockholm Västerort, ledig studentbostad i Stockholm Västerort, ledig studentlägenhet i Stockholm Västerort, ledig hyreslägenhet i Stockholm Västerort, lediga hyresrätter i Stockholm Västerort, lediga lägenheter i Stockholm Västerort, lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, lediga hus i Stockholm Västerort, lediga rum i Stockholm Västerort, lediga bostäder i Stockholm Västerort, lediga studentbostäder i Stockholm Västerort, lediga studentlägenheter i Stockholm Västerort, lediga hyreslägenheter i Stockholm Västerort, hyresbostäder i Stockholm Västerort, hyresrätter i Stockholm Västerort, lägenheter i Stockholm Västerort, hus i Stockholm Västerort, rum i Stockholm Västerort, bostäder i Stockholm Västerort, studentbostäder i Stockholm Västerort, studentlägenheter i Stockholm Västerort, hyreslägenheter i Stockholm Västerort, hyresbostad i Stockholm Västerort, hyresrätt i Stockholm Västerort, lägenhet i Stockholm Västerort, hus i Stockholm Västerort, rum i Stockholm Västerort, bostad i Stockholm Västerort, studentbostad i Stockholm Västerort, studentlägenhet i Stockholm Västerort och hyreslägenhet i Stockholm Västerort

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Västerort som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Västerort ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Västerort

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Västerort så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Västerort. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Västerort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Västerort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Västerort först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Västerort är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Västerort som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Västerort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Västerort, hyra hyresbostad i Stockholm Västerort, hyra hyresrätt i Stockholm Västerort, hyra hus i Stockholm Västerort, hyra rum i Stockholm Västerort, hyra bostad i Stockholm Västerort, hyra studentbostad i Stockholm Västerort, hyra studentlägenhet i Stockholm Västerort eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Västerort.

Ledig bostad i Stockholm Västerort

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Västerort så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Västerort. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Västerort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Västerort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Västerort först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Västerort är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Västerort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Västerort, ledig hyresbostad i Stockholm Västerort, ledig hyresrätt i Stockholm Västerort, ledigt hus i Stockholm Västerort, ledigt rum i Stockholm Västerort, ledig bostad i Stockholm Västerort, ledig studentbostad i Stockholm Västerort, ledig studentlägenhet i Stockholm Västerort eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Västerort.

Bostäder i Stockholm Västerort

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Västerort så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Västerort. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Västerort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Västerort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Västerort först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Västerort är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Västerort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Västerort, hyresbostäder i Stockholm Västerort, hyresrätter i Stockholm Västerort, hus i Stockholm Västerort, rum i Stockholm Västerort, bostäder i Stockholm Västerort, studentbostäder i Stockholm Västerort, studentlägenheter i Stockholm Västerort eller hyreslägenheter i Stockholm Västerort.

Bostad i Stockholm Västerort

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Västerort så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Västerort. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Västerort genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Västerort till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Västerort först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Västerort är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Västerort som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Västerort, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Västerort, hyresbostad i Stockholm Västerort, hyresrätt i Stockholm Västerort, hus i Stockholm Västerort, rum i Stockholm Västerort, bostad i Stockholm Västerort, studentbostad i Stockholm Västerort, studentlägenhet i Stockholm Västerort eller hyreslägenhet i Stockholm Västerort.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Västerort

Stockholm västerort är en del av Stockholms kommun och består av de områden som under de senaste seklet har förenats med Stockholm. Från och med 2007 tillhör Västerort Solna domsaga i rättsliga ärenden, samtidigt som området även har ett eget polismästardistrikt, vilket även omfattar Gotland. Bromma, som är en del av Västerort, sattes på världskartan redan år 1936 i och med färdigställandet av Bromma flygplats. Flygfältet, som det kallades på den tiden, var viktig för Stockholms dåvarande internationella kommunikationer och var den första landningsbanan i Europa med asfalt. Idag är flygplatsen Sveriges tredje största och användes av mer än 2,5 miljoner människor under 2016. Västerort binds idag samman med innerstaden genom Tranebergsbron i väst och gränsar i norr mot Solna och Sundbyberg. Här är kommunikationerna goda och tunnelbanans linjer täcker stora delar av stadsområdet – det som inte täcks kompletteras väl av tvärbanan, Nockeybybanan och bussar. Det finns även saker att se och göra i Stockholm västerort. Bland annat finns det unika Vällingby City som väckte uppmärksamhet redan vid uppförandet på 1950-talet. Detta då det byggdes enligt ABC-modellen, där visionen om att arbete, bostäder och centrum ska få plats i samma område. Med sina 125 butiker och 30 restauranger, caféer, nöjes- och kulturställen är Vällingby City än idag det största centrat i Västerort.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Stockholm Västerort. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Stockholm Västerort. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Stockholm västerort är, precis som namnet vittnar om, ett stadsområde väster om centrala Stockholm. Det utgör ett stort geografiskt område och består av de fyra distrikten Bromma, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Stadsområdet har blivit populärt för såväl industrier som bostäder.